WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Woocommerce update now fatal error (10 posts)

  1. weirdgroup
    Member
    Posted 1 year ago #

    Since updating all plugins, I am getting this error:

    Fatal error: Cannot redeclare class CssParser in /wp-content/plugins/woocommerce/admin/includes/cssmin.inc.php on line 1379

    This is on a customers website: http://www.nineteen48.com

    Not sure why this has happened - please help!

    Thank you.

    Laura

  2. johnny09
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, i get the error to:

    Fatal error: Cannot redeclare class CssParser in /home/www/my site.com/wp-content/plugins/woocommerce/admin/includes/cssmin.inc.php on line 1379

    Whats wrong?

    Please help....

  3. johnny09
    Member
    Posted 1 year ago #

    Forgot to say, that it shows up when i reactivate woocommerce plugin....

  4. johnny09
    Member
    Posted 1 year ago #

    Found the problem - it was the plugin Quick Cache - disable and enable it at the end and then it should be ok...

  5. Quel13
    Member
    Posted 11 months ago #

    @weirdgroup: Did you ever resolve this? I updated my WooCommerce to 2.0.9 and got this same error. I tried deactivating and reactivating all my plugins but it didn't help.

  6. johnny09
    Member
    Posted 11 months ago #

    It was an earlier version of WordPress, haven't tried on 2.0.9, try to reactivating one by one all you're plugins and maybe it will help...

    100% disable the cash plugins what are you using...

  7. Quel13
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have no cache plugin and I deactivated EVERYTHING but still am getting the same error.

  8. Native Imaging
    Member
    Posted 9 months ago #

    I'm getting the same error. Has anyone found a solution?

  9. Native Imaging
    Member
    Posted 9 months ago #

    Cannot redeclare class CssParser in /mydomain.com/wp-content/plugins/woocommerce/admin/includes/class-cssmin.php on line 1382

  10. Native Imaging
    Member
    Posted 9 months ago #

    Hmm. strange. After deleting the plugin and re-installing, all seems ok.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic