WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WooCommerce - excelling eCommerce
[resolved] woocommerce broken image icon in cart overview (3 posts)

  1. Kipley
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi - I am using WooCommerce with Genesis/News theme. I am using Genesis 1.9.2 and I have installed Genesis Connect for woocommerce.

    I have also installed WooThemes updated and WooCommerce PayPal Advanced plugins.

    I have created two products so far. I have set a featured image and created an image gallery for each product. I have used Regenerate Thumbnails to regenerate the thumbnails.

    The problem I am having is that when a product is added to the cart, the product thumbnail does not display in the cart. There is only a broken image icon.

    Here is a link to the product page:

    http://performingforkids.com/shop/

    If you put one of the products in the cart, it will take you automatically to the cart overview, where the broken image link is visible.

    Does anyone have suggestions on how to fix this?

    Thanks in advance,
    Kipley

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/

  2. Kipley
    Member
    Posted 10 months ago #

    A quick follow up – the problem was solved. I noticed that the cart was requesting the images from https:// instead of http://. But I am using PayPal Advanced, and did not need an SSL certificate for this site. Tech support at Woo suggested unchecking the “force secure checkout” box in the settings, but that box was already unchecked.

    But I also have Premise installed on this site, and I wondered if perhaps those settings were affecting the WooCommerce cart.

    Under Member Access > Security Settings in Premise, I noticed that the “enable SSL on checkout page” was checked. I didn’t realize that settings in Premise could impact the WooCommerce cart, but when I unchecked that box, the images appeared in the cart.

  3. jameskoster
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Not familiar with Premise but it seems that it was having an affect in this case.

    Marking as resolved.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic