WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Platinum SEO Pack
[resolved] With PSP meta tags are seen on website (1 post)

  1. tizz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,
    I try to be brief, but it's not easy in this case.
    Few days ago I installed PSP, configured and imported all data from AIO, everything seemed OK.
    But then, a strange thing occurred: on website, in single post's pages, SEO meta tags (title, desc. and keywords inserted before in AIO fields) were printed above each post, where custom field, if present, are regularly printed.
    In fact, in every posts' editor, below the normal field of the PSP plugin, automatically the custom fields were compiled for each item, using the SEO metadata transferred from AIO, and some new, like robots meta. The problem occurred also with the default theme and no plugins, and the post title weren't in the browser bar, there was only link.
    After many trials and activations/deactivations, and DB passages from one to the other plugin, I gave up the plugin.
    I cannot keep the site in that way, with the SEO meta tags printed, even for a short time, but before I took an example shot.

    It was my intention don't say anything about this strange problem, I saw that there's no case like mine, and I've already canceled it.
    But now I seek your opinion because after this issue (and during) the featured image and custom fields of one (1) post continue to disappear by themselves (every day, though I don't touch anything).
    Put them back in, they appears, and the next day they are gone again.
    I should point out that I keep DB clean and optimized.
    I don't pretend that you solve the problem, it's a complex thing for a forum, and maybe the plugin has nothing to do in this, but I would like to know an expert opinion.
    Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic