WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WILL PAY for Help With Front Page Image on Livewire Template (3 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    I currently am having trouble getting the site I am working on to properly display the image that is on the featured post "breaking story."

    With this template you load the image into the media library and then and then copy the image URL and paste it in a custom field with "image" as the key. I have done this many times on other sites using this template without any problem. I would be willing to pay $20 via Paypal to the first person who can solve this for me in the next 24 hours. Here is the site:
    http://www.marketinggrade.com

    This is the test image that is supposed to be appearing:
    http://marketinggrade.com/wp-content/uploads/2008/07/people-graph.jpg

    Thank you!!!!!

  2. chaoskaizer
    Member
    Posted 5 years ago #

    seem like your "relative path" settings for the slideshow thumb is wrong

    change the uri from

    http://marketinggrade.com/wp-content/uploads/2008/07/people-graph.jpg

    to (relative)

    marketing/wp-content/uploads/2008/07/people-graph.jpg

    example

    http://marketinggrade.com/wp-content/themes/livewire-edition/thumb.php?src=marketing/wp-content/uploads/2008/07/people-graph.jpg&h=200&w=375&zc=1&q=80

    p/s: sorry for the depth scan on your host, i was looking for the correct wp root dir

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    Thank you very much for the quick reply! I'll try it out. Can you send me your Paypal address?

    Thanks again!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic