WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Widgets on Pages
[resolved] Widgets on Pages isn't working (18 posts)

  1. dreddie27
    Member
    Posted 2 years ago #

    hello,

    I cant seem to get this plugin to work correctly and i dont know what i'm doing wrong.

    This is what i type in html:
    Lees hier de 40 meest recente beoordelingen:

    [widgets_on_pages id="1"]

    The page is:
    http://www.hondenuitlaatservices.org/informatie/meest-recente-beoordelingen

    It says to use:
    #1 Widgets on Pages sidebar. Use shortcode "[widgets_on_pages id="1"]"

    I use the widget: most recent reactions.

    Can someone tell me what i did wrong, or why it could not work ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/widgets-on-pages/

  2. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey dreddie27, The shortcode appears to be working and is showing the widget area but there appears to be no widgets in it.

    What you need to do is make sure the in the Widgets option screen that you put the widgets into the correct sidebar... you need to put them into the Widgets On Pages sidebar that will have been auto created.

    Please let me know how you get on.
    Todd

  3. dreddie27
    Member
    Posted 2 years ago #

    1
    #1 Widgets on Pages sidebar. Use shortcode "[widgets_on_pages id="1"]"
    Recente reacties: Meest recente beoordelingen
    Titel:

    Aantal te tonen reacties: 40

    Verwijderen | Sluiten

    I can choose six sidebars: Main-Showcase-Footer1,2,3 and Widgets on pages named "1".

    I have put the widget in sidebar called "1" from widgets on pages.
    (its the same as in the main-sidebar, where it functions normally)

  4. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ah right... most strange.
    Can you try some different widgets to see if you still have the issue with them?

  5. dreddie27
    Member
    Posted 2 years ago #

    i did, they also don't show/work :-(

  6. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Oh dear... can you let me know the following details?

    • Theme
    • WP version
    • Other plugins

    Ta,
    Todd

  7. dreddie27
    Member
    Posted 2 years ago #

    of course:

    - Twenty Eleven
    - 3.3.1
    - Askimet, bbPress, Google site verification, Ultimate Google Analytics.

  8. talha6k
    Member
    Posted 2 years ago #

    same problem here. The widgets just don't show :(

  9. talha6k
    Member
    Posted 2 years ago #

    -Twenty Eleven 1.3
    -3.3.2

  10. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks for the info talha6k and dreddie27... I will set up a dev environment with those setups to see what is up.

    Oh, talha6k, can you let me know which plugins you have installed? Any other widget related ones?

  11. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @dreddie27, I have set up a running site with those plugin etc and Widgets on Pages seems to be working well? If you want I can take a look at the backend if you don't mind mailing me a login?

    @talha6k,

    I've just set up a test site running 2011 1.3 and 3.3.2 and the Widgets on Pages seems to be working fine. Do you have a live link I can see please?

  12. dreddie27
    Member
    Posted 2 years ago #

    ok, thats very nice, where can i find your emailadres ?

  13. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Contact details etc are over here

  14. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    OK, so looks like an issue with sidebars that are renamed... looking to work out what's changed in the versions and will hopefully get a fix out.

  15. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Seems that the issue might be to do with "named sidebars" which are just called "1" or "2" or some other numeric only value.

    @talha6k and @dreddie27 can you please test my theory?

    Ta,
    Todd

  16. dreddie27
    Member
    Posted 2 years ago #

    If i change the name to "nr1" it still works.

  17. dreddie27
    Member
    Posted 2 years ago #

    and change it to "1" , then it doesnt work again.

  18. toddhalfpenny
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks @dreddie27, so looks like there's a limitation on the naming.
    I shall add a "check" in future versions and also add an entry to the FAQ.

    Thanks again for helping me debug this.
    Todd

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic