WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Community
[resolved] Widgets (8 posts)

  1. anellop
    Member
    Posted 9 months ago #

    Love this theme - just hoping to get it working...
    I am having problems with widgets…. Basically nothing is happening and I’m stuck with the following widgets on the right:
    random posts, search by tags!, archives, links and meta.
    I’m in Appearance-->Widgets and dragging widgets into the sidebar right container but nothing is updating.
    And the funny thing, when I leave Appearance-->Widgets and return, they disappear when I return - the containers are empty!
    What am I doing wrong?

  2. anellop
    Member
    Posted 9 months ago #

    Sorry here's the URL.
    I haven't done much custmomizing yet - waiting to work out the little things.
    Here it is:
    http://www.anello.ca

  3. konradS
    Member
    Posted 9 months ago #

    hey anellop,

    did you add any plugins already?

    this feels like your jquery is not working thats why the widgets page in your admin does not refresh correctly..

    does it work when you change to another theme?

  4. anellop
    Member
    Posted 9 months ago #

    Other themes work fine.
    I had a few plugins but removed them except for tweet blender.
    How do I proceed in correcting this issue? Please contact me directly as can provide you with credentials to access.

  5. konradS
    Member
    Posted 9 months ago #

    So if you add another default widget to the sidebar right,
    wait a few seconds and then refresh the page.. are the new added widgets gone again?

    * no, dont want to access on your site directly *

    are you using version 1.17.3 ?

    if you disable tweet blender does the problem still exist?

    if the plugin causes the issue you need to either change the theme or the plugin..

    but if you start a new site i would not recommend to begin with this version, as it is outdated by now and the new version 2.0 is coming.

    Read more here:
    http://themekraft.com/blog/custom-community-2-0-current-status/

    Hope that helps you,
    konrad

  6. anellop
    Member
    Posted 9 months ago #

    If I add any widget to any widget container (sidebar right is this example), click save and go to site, nothing happens.
    When I return to the widget menu, what I put in the widget container - sidebar right or left - there is nothing in it at all. As if I didn't put anything in it to begin with.

  7. konradS
    Member
    Posted 9 months ago #

    are you using version 1.17.3 ?

    if you disable tweet blender does the problem still exist?

    if the plugin causes the issue you need to either change the theme or the plugin..

    does it help?

  8. anellop
    Member
    Posted 9 months ago #

    I meant to post last night. It was due to the plugin.
    Thanks for your help!

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags