WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Widget Problems (5 posts)

  1. Rense
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm having major trouble getting my theme widget ready. It's basically the tutorial theme from wpdesigner.com.

    This is what shows up in the sidebar when I go to load the blog:

    #
    Warning: main(/home/allirens/public_html/handmadewonderful/wp-content/themes/tutorial/searchform.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/allirens/public_html/handmadewonderful/wp-content/themes/tutorial/sidebar.php on line 6
    
    Warning: main(/home/allirens/public_html/handmadewonderful/wp-content/themes/tutorial/searchform.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/allirens/public_html/handmadewonderful/wp-content/themes/tutorial/sidebar.php on line 6
    
    Warning: main() [function.include]: Failed opening '/home/allirens/public_html/handmadewonderful/wp-content/themes/tutorial/searchform.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/allirens/public_html/handmadewonderful/wp-content/themes/tutorial/sidebar.php on line 6
    #
    Navigate
    
        * About
    
    #
    
    Fatal error: Call to undefined function: php_e() in /home/allirens/public_html/handmadewonderful/wp-content/themes/tutorial/sidebar.php on line 9

    Here is my sidebar.php code:

    <div class="sidebar">
    		<ul>
    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
            || !dynamic_sidebar() ) : ?>
    			<li id="search">
    			<?php include(TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?>
    			<?php wp_list_pages('title_li=<h3>Navigate</h3>'); ?>
    			<li>
    			<h3><?php_e('Categories'); ?></h3>
    				<ul>
    				<?php wp_list_cats('optioncount=1'); ?>
    				</ul>
    			</li>
    			<li><h3><?php_e('Archives'); ?></h3>
    				<ul>
    				<?php wp_get_archives('type=monthly'); ?>
    				</ul>
    			</li>
    			<?php get_links_list(); ?>
    			<li><h3><?php_e('Meta'); ?></h3>
    				<ul>
    				<?php wp_register(); ?>
    					<li><?php wp_loginout(); ?></li>
    				<?php wp_meta(); ?>
    				</ul>
    			</li>
    		<?php endif; ?>
    		</ul>
    	</div>

    Here is my functions.php code:

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
        register_sidebar();
    ?>

    What needs fixing?

  2. Rense
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry to make a seemingly useless bump, but does anyone, anyone have any idea as to why this is happening? Please? With sugar on top?

  3. hotkee
    Member
    Posted 6 years ago #

    whats ur site url so people can see the error to examine further

  4. Rense
    Member
    Posted 6 years ago #

    The site is allirense . com / handmadewonderful (no spaces).

  5. hotkee
    Member
    Posted 6 years ago #

    Change

    <?php_e('Categories'); ?>

    to

    <?php _e('Categories'); ?>

    and also for the other two occurrences

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic