WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Alfie WP Weather
[resolved] Widget only displaying Title (10 posts)

  1. TDelux
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just installed the plugin on a work in progress website and I get nothing except the Title. Tried Disabling other plugins and changing themes to the default twenty twelve and still not Love.

    Any help would be appreciated.
    The link is: adelac.2pto.com

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/alfie-wp-weather/

  2. appcuarium
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    You should enable allow_url_fopen in your server configuration, as it is needed by Alfie WP Weather to get the info from Yahoo.

    Regards.

    The Alfie Team

  3. TDelux
    Member
    Posted 1 year ago #

    You are correct sir.
    Thanks for the Super-Fast response. A+

  4. appcuarium
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Marking as resolved.

  5. eliasv
    Member
    Posted 7 months ago #

    allow_url_fopen is On but still can not see anything except "Local Weather" title.

    Please advice

  6. appcuarium
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi,

    Could you post a link to the website with the plugin installed, so we can have a look?

    Best regards.
    The Alfie Team

  7. eliasv
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hello,

    http://kipi.gr/

    Kind Regards

  8. appcuarium
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi,

    Could you add this line of code in your .htaccess file, just above the existing code? Let us know if the widget is loading after this.

    Options +FollowSymLinks

    Best regards.
    The Alfie Team

  9. eliasv
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hello again,

    Unfortunately this did not resolve the problem. Please advise.

    Thank you for your support and time
    Elias

  10. appcuarium
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi,

    Is your wp-content protected by .htaccess rules? Did you install the plugin manually by uploading it to the plugins folder or using the built-in WordPress installer? It looks like a permissions related problem.

    Best regards.
    The Alfie Team

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic