WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Widget Issue (8 posts)

  1. kyssme
    Member
    Posted 2 years ago #

    This is quite weird. It was working all fine last week, but today I discovered every time I added a new widget to any of the sidebar or footer, there wasn't anything I can edit or add on the widget. It disappeared. But I am able to edit the current widgets, but now I'm afraid to delete them, because I am unable to add new widgets.

    See screenshot to see what I mean.
    http://postimage.org/image/ayz5hxvbf/

    I tried both of the following:
    1. Deactivate all plug-ins to see if the widgets are working properly.
    2. Refresh wp-admin & wp-include folders from the freshest download.

    Please help!

  2. nsathees
    Member
    Posted 2 years ago #

    Problem might be in your Theme! Download it and check it!

  3. kostas123
    Member
    Posted 2 years ago #

    Have you tried to switch to the default theme ?

  4. kyssme
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thats so weird. When I go to Screen Options > Enable Accessibility. The widgets seem to be fine, and I am able to add new widgets without a problem, it's just that I don't get to drag the usual widgets like that.

    But if I click Disable Accessibility, the issue still arises.

  5. kyssme
    Member
    Posted 2 years ago #

    I switched to the regular default theme like TwentyEleven, and the widgets are working. So I assume the theme is the fault?

  6. kostas123
    Member
    Posted 2 years ago #

    Try to re-install the theme and if the problem still exists , contact with the developer of the theme .

  7. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 2 years ago #

    Have you tried another browser and also cleared your cache for all browsers used to access the site?

  8. kyssme
    Member
    Posted 2 years ago #

    This has been solved!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic