WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Subscribe2
[resolved] widget does not work on sub pages and post sidebar (12 posts)

  1. Aphrodite
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi !

    The subscribe widget does not work on posts and displays

    [subscribe2 id="546" size="20" nojs="true"]

    It works on homepage.

    Any tip ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/subscribe2/

  2. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @Aphrodite,

    I think you might mean shortcode rather than widget as the widget is just for the side bar but you mention posts.

    If this is not working anywhere on your blog (sidebar, posts, pages etc) then it could be a plugin or theme conflict. Try deactivating other plugins and check again, then revert to a core them if it's still doesn't work.

    Backtrack from that position re-activating plugins one at a time to find the conflicting code.

  3. Aphrodite
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi

    No no i am speaking about the widget, and it is still the same on last versions, whatever the theme is and whatever the page/post is and whatever the site is. Tested on a fresh install standalone (not multisite) and have the same issue :(

    excepted home page :

    subpage http://chevalitude.com/la-ferme-equestre-de-dar-bouazza-chez-yassini/

    homepage : http://chevalitude.com/ here the widget works perfectly fine :)

  4. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @Aphrodite,

    That doesn't look like my widget. It looks like you've just put the shortcode in a Text widget. Is that what did you do to get that in your sidebar?

    Did you enable the Subscribe2 Widget in the Subscribe2->Settings page under the Appearance tab and then place it in your sidebar in the Appearance->widgets page?

  5. Aphrodite
    Member
    Posted 1 year ago #

    hum... well :

    here is the screenshot :)

    http://chevalitude.com/files/2013/06/tutogric_01-14.05.jpg

  6. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @Aphrodite,

    Does the same thing happen with a core WordPress theme like TwentyEleven or TwentyTwelve?

    It looks like something is stopping shortcodes working on sub pages - maybe the theme.

  7. Aphrodite
    Member
    Posted 1 year ago #

    that is the problem : yes.

    Consequently it must be a multisite issue (plugin certainly ?)

    Still digging but did not find anything :(

  8. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @Aphrodite,

    To clarify a few things.

    You are saying the same thing does happen with a core theme?
    You are using WordPress in a multisite configuration?

    Have you enabled Subscribe2 on each sub-site rather than site wide? You need to do it that way.

  9. Aphrodite
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes this occurs in my multisites (all of them, i manage 5), and yes it is the same with twenty twelve :)

  10. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @Aphrodite,

    Okay, so in each Multisite have you enabled the Subscribe2 plugin? Or have you enabled it sitewide?

    It really need to be enabled on each individual multisite blog.

  11. Aphrodite
    Member
    Posted 1 year ago #

    no it is activated on a per site basis, IF users want it on their site.

    one of them used as private hostig plateforme it works the same, activated on a per site basis since all sites dont use posts (blog functionalities)

    for example here : http://wpmu-blogs.net/trucs-et-astuces/timthumb-wordpress-multisite-et-domain-mapping/

    but works here http://wpmu-blogs.net/

    this is another multisite :)

  12. mattyrob
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    @Aphrodite,

    I've just installed a multisite install here with 2 sub-sites:
    http://imax.adsl24.co.uk/wordpress/1/
    http://imax.adsl24.co.uk/wordpress/2/

    I've enabled Subscribe2 on both, enabled the widget on both and placed it in the sidebar on both sites. It works fine for me.

    If you have tried with all other plugins disabled and a core theme and this is still affecting your sites you need to describe in very small steps exactly how you installed Subscribe2 and the steps you have followed to get the widgets on your site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.