WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pods - Custom Content Types and Fields
[resolved] Why there is no mark for the required fields at back end? (8 posts)

  1. greattest
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I set a field as required, there is a small red star beside. But why it doesn't appear at the back end when submitting data to fields?

    http://wordpress.org/extend/plugins/pods/

  2. Scott Kingsley Clark
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Where are you not seeing the star?

  3. greattest
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just when I finish the the setting of PODs and want to add some value at the back end.
    No stars show. But when I leave the required fields blank and post, it does tell me that I should fill in the required fields. But no star show at the back end

  4. Scott Kingsley Clark
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are you talking about the post edit screen? Or the taxonomy edit screen? Or users? Or comments? Or Advanced Content Types?

  5. greattest
    Member
    Posted 1 year ago #

    Scott, I refer to edit screen

  6. Scott Kingsley Clark
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Which one? Can you post a screenshot?

  7. greattest
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sure, the link of setting screenshot is http://163.fm/abowmiE and the piackup code is KZrwqAlE; And the link of editing screenshot is http://163.fm/WQ6LQyB and the pickup code is 2HYyl1JV.

    I test it on my local PC
    Thanks

  8. Scott Kingsley Clark
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Fixed in Pods 2.3

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic