WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Why my feed error? (14 posts)

  1. jalansutera
    Member
    Posted 8 years ago #

    Dear All,

    My feed is error. Why is it error when I did nothing on the server. I even did not make any changes on the admins file. How can I fix it?

    My feed is located at: http://jalansutera.com/feed/

    Please help

    Thanks

  2. Beel
    Member
    Posted 8 years ago #

    Possibly bad permalink structure? Try removing the ".php" from your permalinks.

    Edit: Nah, they might cause problems, but not for your feeds.

    http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fwww.jalansutera.com%2Ffeed

  3. jalansutera
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thanks for your suggestion, Beel.

    I have removed the ".php" from my permalinks.

    But, still, my feed is error.

    Anyone can help me?

  4. Beel
    Member
    Posted 8 years ago #

    If you have plugins activated, de-activate them and test your feeds.

  5. If that doesn't fix the problem, check for blank lines at the top of the index.php file in your root directory and your theme's header.php file. If you find any at the top of those files, remove them ASAP.

  6. Beel
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yes, blank lines bad in index and whitespace in plugins bad, too.

  7. jalansutera
    Member
    Posted 8 years ago #

    Macmanx and Beel,

    Thanks for your kind attention.

    I have check index.php at the root directory. There is no blank line . Themes' header.php file has no blank lines too.

    I have deactivate all plugins.

    But still..... my feed is error. Weird, huh?

  8. jalansutera
    Member
    Posted 8 years ago #

    My feed still error. I even replace the theme I used to the default WP Kubrick.

    But... my feed is still error... Why?

  9. You still have a blank line at the top of your feed source (you had 5 before, so this is an improvement). That blank line is being generated by a WordPress file, theme file, or plugin. You'll have to track it down.

    http://feedvalidator.org/check.cgi?url=http%3A%2F%2Fjalansutera.com%2Ffeed%2F

  10. Beel
    Member
    Posted 8 years ago #

    When I had the extra line in my feed it would not validate, either. But I did not get the "Feeds should not be served with the 'text/html' media type" error message. This is a shot in the dark, but perhaps there is an incorrect setting in the server config?

  11. jaseone
    Member
    Posted 8 years ago #

    Remove the blank line so we can see the error that generates.

  12. Beel
    Member
    Posted 8 years ago #

    heh-heh, said by someone who has never had to "remove" it! ;-)

    "I can't find the needle."
    "Where did you lose it?"
    "Somewhere in the haystack"
    "Well, just go get it."

  13. jalansutera
    Member
    Posted 8 years ago #

    yes, the needle lose in he haystack...

    can someone using magnet to find it? or should we burn the hay?

    :D

  14. jalansutera
    Member
    Posted 8 years ago #

    Finally the needle come up whout any magnet, without burning the hay. Thanks Macmanx, Beel, and Jaseone for your patience answering my question.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags