WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

why is specifying images not working correctly. (3 posts)

  1. charlietech
    Member
    Posted 1 year ago #

    my site is http:www.xertionfitness.com. I been having this issue for some weeks now and i need some help.
    I have maxcdn, i've upgraded to a vps. I have firebug wih firefox. I dont know what im doing wrong when it come to specifying these images below.

    http://xf5.xertionfitness.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/07/Superfoods.jpg (Dimensions: 640 x 250)
    http://xf5.xertionfitness.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/08/gabby-workout.jpg (Dimensions: 640 x 250)
    http://xf5.xertionfitness.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/09/itworks-front-ad1.jpg (Dimensions: 280 x 260)
    http://xf5.xertionfitness.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/thumb-cache/healthy-smootie-1a27aabac3a2a4cb8bd977d9fa8008c8-629x250-68-nocrop.jpg (Dimensions: 629 x 250)

    when i use firebug, i get this class for the images dimension 640 x250 in the feature slider.

    .featured-excerpt-bottom {
    width: 640;
    height: 250:

    When i check gt metrics or pingdom.com it still show the same images that need to be fixed. what am i doing wrong? what could be the reason that its not showing up in the testing sites?

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

  3. charlietech
    Member
    Posted 1 year ago #

    hey krishna,

    they helped me understand a little more about specifying images but im here asking for help because it didnt fix the problem.if you check the first post, i broke it down as much as i could but its not good enough according to gt metrix and pingdom.com. i need my site to load faster.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.