WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Why is Sidebar Incomplete on Some Pages? (5 posts)

  1. Amulet
    Member
    Posted 7 years ago #

    On some of my archive and comment pages, the content from the sidebar doesn't show up completely. On the left sidebar, the Categories and Recent Posts aren't listed, and on the right sidebar, the Meta information is missing, and there's a stray bullet under the wishlist links I have there (which comes right before the Meta links). These sidebars show up fine on my main page and individual pages other than the archive and comment pages. Can anyone tell me what's up? Thanks!

    My site: http://www.sassydevil.com/
    A sample page that isn't working right: http://www.sassydevil.com/archives/category/uncategorized/

  2. charle97
    Member
    Posted 7 years ago #

    the same thing happens at the theme author's site.

    edit:
    go into the theme editor and edit the sidebar.

    delete or comment out this line:
    <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() ) { ?>

    scroll down to the bottom, delete or comment out this line:
    <?php } ?>

  3. mimmson
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm having the same issue.

    http://frontpagedailynews.com/?p=10

  4. mimmson
    Member
    Posted 7 years ago #

    I figured it out!

    In sidebar.php I saw this:

    <?php if ( is_home() || is_page() ) { ?>
    <?php get_links_list(); ?>

    I changed the order to this:

    <?php get_links_list(); ?>
    <?php if ( is_home() || is_page() ) { ?>

    and it worked.

    Chock one up for the newbie!

  5. Amulet
    Member
    Posted 7 years ago #

    Reversing the order didn't work for me, but thanks, mimmson. charle97, I saw more than one of those lines listed, but I found that deleting the first <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() ) { ?> around line 12 (in the sidebar.php file itself, not the whole page) and its closing <?php } ?> (not the first appearance of this, but the second), around line 63 (those aren't accurate lines, and keep in mind that I use several plugins), worked.

    I want to thank you both for alerting me to what was specifically causing the issue. Much appreciated. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags