WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MyCurator
[resolved] White Screen after publishing (3 posts)

  1. sullivanka
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've installed the MyCurator plugin and have been watching vids and figuring it out.

    However, I tried to publish a post that I had written myself and I only get a white screen after clicking the "Publish" button.

    I also tried to delete a post from my own drafts and got the white screen once again.

    I've logged back into my site and I can see that all of my requests have been honored, but why the white screen and the need to re-log in?

    http://wordpress.org/extend/plugins/mycurator/

  2. mtilly
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    MyCurator doesn't really do anything with your own posts, it has its own post types for training and its own database files. White screens could be caused by your host responding slowly. You could try the following:

    1 - See if it continues to happen whenever you publish or delete your own posts. You might try a few posts separated by some amount of time. This should tell you whether the host is responding slowly

    2- If it continues to happen, deactivate MyCurator. You won't lose any of your work so far as it stores everything separately.

    3 - Try publishing and deleting and see if it works now. If it does, then reactivate MyCurator and see if the problem comes back.

  3. sullivanka
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK got it. It was conflicting with another plugin. I uninstalled the other one because I like MyCurator better lol.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic