WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WebsiteDefender WordPress Security
[resolved] White screen after plugin installation (8 posts)

  1. borderline11
    Member
    Posted 1 year ago #

    This plugin has messed up my website. After installing it, I'm getting a white screen of death. I have deleted the plugin via FTP and still the same :(
    I don't know what to do now

    http://wordpress.org/extend/plugins/websitedefender-wordpress-security/

  2. borderline11
    Member
    Posted 1 year ago #

    I found what the issue was, this plugin had uploaded a blank wp-config file !!
    fortunately my config file is outside the wp folder.
    I deleted the blank one and is all working again. I won't install this plugin again though

  3. ThreadTheWeb
    Member
    Posted 1 year ago #

    You are my hero @borderline11, just updated myself and got a massive blank screen, not happy at all.

    Thanks to you it's all working, cheers.

  4. WebsiteDefender
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you for letting us know about this issue. We are currently working on fixing it.

    I also need to mention that the plugin doesn't upload any files to your servers, the issue is that your wp-config file is outside the root and when you try to change the database prefix the plugin tries to update the wp-config file and it only checks the root of your wordpress installation directory, so if it doesn't find it there the script then creates a blank wp-config file.

    As I said earlier, we're working on fixing this issue.

    Thanks again

    Best Regards,
    Costin (plugin dev team)

  5. WebsiteDefender
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    We can confirm that the issue is fixed. If you encountered such problem, simply delete the EMPTY wp-config.php file from the root that the plugin generated.

    Do not hesitate to contact us in case of any further queries.

  6. bobpinz1
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    My website is blank after installing wp better security. There is no way to logon; nothing, just a blank screen. I am sure it is because I changed the wp_ prefix while doing the initial install, it seemed like a good idea.
    I can logon at http://www.website.com/wp-admin/
    BUT, ALL CONTENT IS GONE.
    Site is htp://www.laser-hair-removal.pro
    I cannot reach my site from any IP address, not even my cellphone.
    I am using Plesk 9.5.5 on a Windows 2003, IIS6 Server.
    .htaccess has not changed.
    I deleted plugins directory. Nothing.
    The files still seem to be on the server. So, I know this can be fixed.
    My wp-config file hasn't changed. Still $table_prefix = 'wp_';
    I made a "backup" while doing the wp better security install, but I have no idea where that is? Something about emailing it to me?
    Not sure how to work with SQL?

    Thank you in advance,
    Bob

  7. WebsiteDefender
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi bobpinz1

    It seems that the wp-config file has not been updated with the new prefix. Please access the wp-config.php file, locate the $table_prefix = 'wp_'; line and replace the wp_ with the new prefix you have used.

    Please let us know if the issue persists.

    Thank You

  8. Fantazzmo
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello,

    After activating a Buddy Press Profile Audio Widget, my screen went blank. I cannot access my dashboard to delete the widget. I can view my website, but nothing else. Please help

    http://www.Fantazzmo.net

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.