WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

BP Profile as Homepage Fork
[resolved] White frontpage if domain has SSL (9 posts)

  1. per4mance
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great plugin, very useful but if you use your plugin with SSL Certificate your startpage is white without any content. You get access over wp-admin if you put URL in browser and the frontpage comes up if a user logs in. But all other users will see a white page. Please check this!

    Best Regards,
    Thorsten

    http://wordpress.org/extend/plugins/bp-profile-as-homepage-fork/

  2. mort3n
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    @per4formance

    Please try version 1.1.

    If the problem persists, please report back.

    Cheers
    Mort3n

  3. per4mance
    Member
    Posted 10 months ago #

    Ok, tested on https://www.socialmedialernen.com and it seems it works fine.

    But there's still an issue:

    Disable Profile as Homepage for a particular user role.
    You have selected: administrator

    does not work with WP 3.6 and BP 1.6.4

    Can you check this please?

    Regards,
    Thorsten

  4. per4mance
    Member
    Posted 10 months ago #

    ATTENTION !!!!!!

    Issue of white frontpage still exists see screenshot http://www.screencast.com/t/AvBbncG6

    I deleted the cache and saw the issue again. Your plugin does not work as it should!!

    Sorry for my bad news.

    Regards,
    Thorsten

  5. mort3n
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Thanks for your feedback.
    Will recheck role functionality.

    How do you enforce SSL?

    Cheers
    Mort3n

  6. mort3n
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    @per4mance

    Please try out version 1.1.1 adapted as per your input.

    Exemption by role is working on my test rig.

    The reason I ask about the SSL enforcement is that if you use a plugin it may use redirection that could well interfere with this plugin.

    Please advice.

    Cheers
    Mort3n

  7. per4mance
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi,

    I use plugin WordPress HTTPS 3.3.6 and Force SSL Administration is checked. I'll test the updated plugin and will give you a feedback.

    Cheers
    Thorsten

  8. mort3n
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi again,

    Set up:
    WP 3.6
    BP 1.8.1
    WordPress HTTPS 3.3.6
    BP Profile as Homepage Fork 1.1.1

    I've set up a test site with SSL and specs as above. Using WordPress HTTPS 3.3.6 and Force SSL Administration checked I cannot reproduce the issue you report.

    Therefore, it is difficult for me to proceed.

    Please, let me know if the issue persists for your site.

    Cheers
    Mort3n

  9. per4mance
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi Mort3n!

    Now I tested your plugin Update and it works!! Congratulation :-)

    I'll see within the next weeks if anything works without any issues.

    Best Regards,
    Thorsten

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic