WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Preference Lite
White blank page with "pageok" message (displays on all pages) (4 posts)

  1. resconstinc
    Member
    Posted 5 months ago #

    I absolutely love your theme but I am having some problems & I'm not sure if it has something to do with the theme or not. This is a bizarre story but I am in desperate need of help at this point so I am hoping you might have a solution. I recently transferred my domain to a new host & I have been trying to redo my website using the preference lite theme. I installed wordpress & activated the theme & was able to successfully install a few plug ins, build pages, preview & publish pages, even log out & log back in (within a short time frame) & everything still looked wonderful & functioned as expected. I left the dashboard open & did not sign out overnight & when I returned & clicked the pages tab within the dashboard to continue editing, it took me to a blank white screen with "pageok" displayed in the upper left hand corner. I was unable to navigate any further, & could no longer access the dashboard within wordpress. Assuming this was likely a plug in issue, I contacted my host & they assisted me by disabling all plug ins & after messing around with whatever else, they finally got me logged in to wordpress & they agreed that this was probably caused by one of the plug ins I was using. So, I installed a new construction page plug in (because they said that was most likely the one causing the problem) & I left all other plug ins disabled (with the exception of the jetpack contact form which I am assuming is not a known issue). I continued editing some of the pages & everything looked great & functioned properly for several hours, even after logging out & back in. And then tonight, once again, the entire site crashed for the second time! I am able to access the dashboard this time but the only way I can get the pages tab to open is by clicking add new page & then immediately trash the new page & it will take me the existing pages but the only thing they will display is "pageok". Also, I am not able to access all areas of the dashboard, including plug ins. I have disabled the two active plug ins via the file manager but it still has not corrected the issue. I am just wondering if you know of any issues within the theme that might would cause this to happen? Is there any way you can log in to my account to get some insight on the issues I'm experiencing so you can give me some advice? By the way, I have already contacted my host again & they are just about as lost as I am. (Definitely not a good thing!) Thanks in advance for any suggestions you may have!

  2. StyledThemes
    Member
    Theme Author

    Posted 5 months ago #

    Would I guess right if I ask if you are on Godaddy hosting?

    Also, I did a quick look on google with these keywords:

    wordpress pageok

    You might want to explore the search results as it appears other people have encountered this, which is one reason why I was wondering if you are on Godaddy hosting?

  3. resconstinc
    Member
    Posted 5 months ago #

    No, I'm using Website Palace. I did see the many pageok issues throughout the wordpress forum from those using Godaddy & I tried several of the recommendations that were made & nothing has helped. I will look back through them again today but I am beginning to wonder if the previous hosts settings or the website settings that were transferred with the domain may somehow be interfering with the current settings within the Website Palace host manager - not sure if that makes any sense or not. If it were a problem with any of the plug ins, wouldn't it occur almost instantly & wouldn't the problem go away once the plug ins were deactivated? I am guessing that it wouldn't take a very long at all for newly installed plug ins to cause an issue if they are going to & I have been able to log out & back in several times immediately after working on the theme & after installing new plug ins without a problem. After uninstalling & reinstalling wordpress, it takes about 6-8 hours after I begin working within the dashboard for the problems to occur, which makes me think it could have something to do with the settings within the host manager. I'm a rookie so if none of this makes sense, I apologize. :)

  4. StyledThemes
    Member
    Theme Author

    Posted 5 months ago #

    I would also check to make sure however you did your site transfer that it was done correctly because this could pose a problem for some people too. The idea of disabling plugins is generally a common thing, so if it still happens with all plugins disabled and browser cache cleared, then it's something else.

    Also confirm that your host server is up to date with their technologies and compatible with the version of WordPress you are using...this could also be a factor.

    I've never heard of Website Palace, but perhaps you might need to find another host. Hostgator is popular and gaining ground with WordPress users, but there are a few others. For me, I use Media Temple, but finding a good host is extremely hard.

    As a side note and a long story short, I would also make sure your domains are registered (or transferred) to an accredited registrar. I use Godaddy for all my domains...just not their hosting. The idea is to keep your domains off of "host" companies and keep them to actual domain registrars.

    Before even the website itself, having a quality domain registrar and host provider are two of the most important parts of having a website.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic