WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WangGuard
[resolved] While running WangGuard Wizard my page times out (8 posts)

  1. Alex
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I run the wizard (I just installed WangGuard and have around 1700 users), my page times out during step 2 -- "The WangGuard wizard has finished reporting spam users. Click the button below to check the rest of your users."

    When I click this button, it works for about 15 seconds and then the page breaks. Any idea how to fix this? Is the page timing out with my hosting server?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wangguard/

  2. Alex
    Member
    Posted 1 year ago #

    when it times out, it says, "The connection to trekkingpartners.com was interrupted."

  3. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Yes, I think it is a time out.

  4. Alex
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the response, Jose.
    Any idea how I can go about fixing this off the top of your head so I can properly run the wizard?

  5. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you edit your php.ini?

    If yes, you need to edit the max_execution_time value.

  6. Alex
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can, yes. Is that the same as max_input_time ?

    Can you suggest a number to put for max_execution_time = ____ ?

    Thanks!

  7. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No, depends of your Server CPU / RAM / Connection.

    Try with 120, but you can increase without worry.

    For example, If you had a video server script, that number can be arround 3600 o more.

  8. Alex
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, Jose. I'll mark this request as resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic