WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

what happened (9 posts)

  1. boobymonster
    Member
    Posted 2 years ago #

    for whatever reason all the images from my website are gone:

    http://www.naspos.com

    All the urls to the images are basically like this:

    Product: http://www.naspos.com/products/orangevpos-500/
    Image: http://www.naspos.com/wp-content/themes/naspos/theme/classes/timthumb.php?src=http://www.naspos.com/wp-content/uploads/2012/02/orangevpos-500.jpg&w=200&h=200&zc=1

    Working Image URL: http://www.naspos.com/wp-content/uploads/2012/02/orangevpos-500.jpg

    Why is this happening? It showed up before just fine.

  2. dragonsjaw
    Member
    Posted 2 years ago #

    do a search on timthumb there were problems with it recently,
    looks like your theme uses it and may need to be updated.

  3. mukesh panchal
    Member
    Posted 2 years ago #

    hy boobymonster

    check image url
    <img alt="" src="http://www.naspos.com/wp-content/themes/naspos/theme/classes/timthumb.php?src=http://www.naspos.com/wp-content/uploads/2011/12/point-of-sale.png&w=109&h=76&zc=1">
    it take this url

    <img alt="" src="http://www.naspos.com/wp-content/uploads/2011/12/point-of-sale.png">
    put this way

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    I think your theme is causing the main problem, because it shows a very large number of validation errors and warnings. It is also outdated and not compatible with WP latest version. The next possible problem can be caused by timthumb.php.

    Try these:
    Deactivate all plugins and revert to Twenty Eleven theme. If this works, you can do the next steps.

  5. boobymonster
    Member
    Posted 2 years ago #

    I updated timthumb.php and disabled all the plugins. I ran the Theme Check plugin and got the following errors:

    http://pastebin.com/12xpX14A

    A lot of the errors seem to be the same so I was wondering if there is some way to quickly fix this?

  6. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    Try these:
    Deactivate all plugins and revert to Twenty Eleven theme. If this works, you can do the next steps.

  7. boobymonster
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried that but what are the next steps?

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Your site is not using the Twenty Eleven theme.

  9. boobymonster
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had it on before I just switched it back. but those are the errors I got not sure how to fix it.

    [No bumping, thank you.]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.