WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twitget
[resolved] What did i do wrong? (9 posts)

  1. isensmith
    Member
    Posted 1 year ago #

    i installed and set up this plugin, but it didn't find my profile or my avatar and the tweets it pulled in just looked like this:

    /
    Thu 1st Jan 70 00:00
    R
    Thu 20th Dec 12 09:41

    not sure what i did wrong?

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitget/

  2. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please write your Twitter username so I can look into it further!

    Cheers.

  3. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm marking this issue as resolved as no further data was provided.

  4. isensmith
    Member
    Posted 1 year ago #

    do you realize it's christmas last week?

    @fangirlmag

  5. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I know it was ;)

    But I also have threads on other plugins I made that haven't been responded to. So I set myself a limit, I leave it open for 1 week, if I get no response, I mark it closed. If a person responds to it again, then I commit myself to it :) So nothing personal here :)

    Download 1.2.1.

    The issue should be fixed.

    Example:

    http://pbrd.co/VaQUMU

  6. isensmith
    Member
    Posted 1 year ago #

    still doesn't work.
    /
    Thu 1st Jan 70 00:00
    R
    Sat 29th Dec 12 19:05

  7. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Deactivate the plugin. Delete all plugin data from the FTP, upload 1.2.1 and activate the plugin.

    I did a fresh install and it worked, I also tried an update from 1.0, 1.1, 1.2 and it also worked and I've inputted fangirlmag as the Twitter username.

  8. isensmith
    Member
    Posted 1 year ago #

    still no
    /
    Thu 1st Jan 70 00:00
    R
    Sun 30th Dec 12 11:47

  9. Boštjan Cigan
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry, I can't reproduce this situation in any version no matter how hard I try.

    Without accessing your server and seeing how the plugin acts there, I can't fix it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.