WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

What did I do? (6 posts)

  1. KMG
    Member
    Posted 8 years ago #

    OK, long story short..
    I wanted to edit the template so I backed up before I started. I didn't think the change turned out right so I put the original template back in. Now I have this...
    http://www.craniokids.org/blog/
    If I correct the error on line six, the next is on line 9, if I fix 9, it's line 12.
    I paniced for a minute thinking I lost a years worth of posts, but if I click on Edit, they are all still there.
    Any help would be apreciated! thank you!

  2. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 8 years ago #

    Paste your header.php and index.php at this site:
    http://phpfi.com
    then post the url you are given back here - people can then see your code and advise / correct it.

  3. KMG
    Member
    Posted 8 years ago #

    OK, I think this is what you all need to see. This is what I took out, but put back in. ..
    http://phpfi.com/72778

    Thanks agian for bearing with me, I've had the journal for over a year, but never really tried anything with it until now.

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 8 years ago #

    That's from way down in the code, and the error is being reported right at the start. We need to see it all ...

  5. KMG
    Member
    Posted 8 years ago #

    Well, if that's the case we just found the problem. It seems I didn't save the complete file. Is cursing allowed in these forums?

  6. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 8 years ago #

    Yup - feel free :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.