WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Customizr
What can I do with logo? (18 posts)

  1. shane82
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hello!

    when I upload logo, my site is very slow. When I removed it- everything is fine. Logo file is 250x96px and 16kb.
    What can I do with it?

  2. acub
    Member
    Posted 8 months ago #

    Use a converter or photo editor and change it from whatever it is to .png 24bits or .jpg 60% quality. If you save it as 60% and can't spot any loss in its appearance, leave it like that. If not, save it as 80%.

    Should do the trick.

  3. shane82
    Member
    Posted 8 months ago #

    acub, thanks for help but it doesn't work.
    Even when I upload a logo 3,09 kb. And I change quality of it.
    I also use Regenerate Thumbnails. Other photos are OK. I really don't know what should I do...

  4. acub
    Member
    Posted 8 months ago #

    Have you tried changing the file's name?

  5. Gezim Basha
    Member
    Posted 8 months ago #

    Can you post a link to your site?

  6. shane82
    Member
    Posted 8 months ago #

    acub, yes. I tried to upload few files with different names. Always the same.
    Gezim, here you are- with logo, slow version :) http://new.sla.pl/

  7. acub
    Member
    Posted 8 months ago #

    It's not the file. I loaded it separately and it loads instantly. It's something else, that's interfering. Try to suppress the mods you have made to the theme, until you find the culprit. Disable plugins one by one, or css snippets or custom functions. You'll find it. When you do, post it here and we'll try to fix it.

  8. Gezim Basha
    Member
    Posted 8 months ago #

    If you're hosting this site on http://sla.pl, then try navigating to it through a regular link something like http://sla.pl/newsite rather than the subdomain. Do you notice any improvements that way?

  9. shane82
    Member
    Posted 8 months ago #

    acub, I tried everything. When logo is on a site- its slow, like you saw. When I remove it- instantly everything is OK. Try now- I removed it and don't changed anything else: http://www.new.sla.pl

    Gezim- when I use other theme in this domain and with this same logo file- everything is OK. So I don't think that this resolve problem... Of course I could try if you think that this could help

  10. Gezim Basha
    Member
    Posted 8 months ago #

    Try placing another logo, something random, and if the same symptoms appear it's a whole other problem. Just place a random image with the same dimensions.

    Also, please do try my suggestion - it won't hurt and you won't have to change anything. Just navigate to the installation. If you will, please link us to the installation that way as well.

  11. shane82
    Member
    Posted 8 months ago #

    Gezim, I downloaded logo from other Customizr theme website. And uploaded it to my website for a moment. And, of course, my site is running very slow. This other website, with this same logo, running fine.
    I really don't belived it... What can I do?

  12. ankitamehta93
    Member
    Posted 8 months ago #

    Yah ! same thing happened with me. my site http://bit.ly/16TvkoH giving me that kind of problem after upload of LOGO. can anyone suggest me , what i do ?

  13. esmi
    Forum Moderator
    Posted 8 months ago #

    @ankitamehta93: It is impolite to interrupt another poster's ongoing thread unless you are posting a solution or suggestion to help. It causes significant problems for the forum's volunteers and prevents us from being able to track issues by topic. Please post your own topic.

  14. Gezim Basha
    Member
    Posted 8 months ago #

    @shane82 can you please link me to the other website?
    Do you mean your website under the directory sla.pl/newsite?

  15. shane82
    Member
    Posted 8 months ago #

    @Gezim Basha . I tried to do it with logo from this website: http://www.aboutpeople.co.uk/ . Here is OK. When I upload it to my website its slow...
    About directory. I asked my IT team. Its not that simple, but if I won't find any other reason they will try to do it for a few hours

  16. Gezim Basha
    Member
    Posted 8 months ago #

    @shane82, Ah maybe there are complications then, I thought it's easy to get the directory. Anyway, if your team can come up with the solution, see if what I said works. Then let us know.

  17. Jyoti Saini
    Member
    Posted 8 months ago #

    Its too simple, first create your respective logo then go to theme setting. After that upload the logo into your theme setting option of logo where you can easily set logo for your website. You can check here http://movieyug.com/ i have uploaded my website logo for my wordpress blog.

  18. abhishek706
    Member
    Posted 6 months ago #

    this is a normal problem it happened with me also plz guys give any solution for my site http://latestinworld.com

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.