WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Whassahappening? (7 posts)

  1. james948
    Member
    Posted 2 years ago #

    video here:
    http://www.youtube.com/watch?v=eS68FERo5Bc&feature=youtu.be
    I've de-activated all plugins.
    Still happening.
    It must be to do with the theme but I'm getting no help from the theme people.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    A description of the problem might help rather than trying to make people watch a video.

  3. Phil
    Member
    Posted 2 years ago #

    NOt sure, but try:

    1. Reuploading wp-includes folder.

    2. Change theme to TwentyEleven and try again.

  4. james948
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yeah. sorry. I thought it might be easier to watch than listen to me try to explain it.

    It basically won't let me upload images.

    On Chrome; it gets to the 'select files' but won't do anything when I click.
    On Safari; it doesn't even open the uploading page with 'select files' on it.

    Will try re-uploading wp-includes.

  5. james948
    Member
    Posted 2 years ago #

    Still happening in TwentyEleven

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

  7. james948
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have no plugins. I've de-activated them all.

    Will try what you say.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.