WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Weird things with category-display (5 posts)

  1. mnystedt
    Member
    Posted 9 years ago #

    Sorry if this has been covered, but I searched and couldn't find it, and I wasn't really sure what to search for. I'm guessing this is a stylesheet thing but I'm probably wrong. Any help would be appreciated.

    I just upgraded my site to 1.5 (http://www.intodimensions.com) and most things are going well, apart from this one. The main page displays correctly, with links in posts working and styles appearing ok. Looking at a particular post also seems to work ok (for example http://www.intodimensions.com/?p=1175).

    Here's the problem though. When I look at a category (for example http://www.intodimensions.com/index.php?cat=29) links in posts and some styles don't work. Links that I've added inside postings don't show up at all (there is no HTML code for them). Also looking at other categories, my style for blockquote doesn't show up, for example.

    I'm guessing since the overall page looks ok, it does find the stylesheet file, but then it should also do blockquote ok, I would think - I'm stumped.

    There is probably an easy solution but it eludes me.

    //Magnus

  2. mnystedt
    Member
    Posted 9 years ago #

    BTW, I've checked what WP saves in the database, and it saves it ok (which I guess it would if it shows up ok on the first page and in the individual posting page :-)

    //Magnus

  3. mnystedt
    Member
    Posted 9 years ago #

    Also, on Pages it seems to work ok.

    //Magnus

  4. mnystedt
    Member
    Posted 9 years ago #

    The problem doesn't exist if I use the old "pre-1.5" theme.

    //Magnus

  5. mnystedt
    Member
    Posted 9 years ago #

    OK, found the answer:
    http://wordpress.org/support/topic.php?id=21767

    //Magnus

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.