WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Weird issue with an editor user (3 posts)

  1. scurmicurv
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've had a real weird issue come up. When one of the editor users wants to publish a new post, WP just erases the actual text that he's written and puts out an empty post, although with the correct title. Now, just to compound the confusion:
    This happens in two separate installations, on two separate servers. However, when I log in as admin, I can post without problem. And, here's the kicker - when I try to log in with my editor user it still works just fine for me. The immediate conclusion to draw from this is that WP, in fact, doesn't like this particular person. If anyone have a suggestion that doesn't wiff of Skynet and imminent hostile silicon takeover, I'd be happy to hear it!


    [ Please don't bump, that's not permitted here. ]

  2. vtxyzzy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just a guess, but could it be the browser being used?

  3. robahas
    Member
    Posted 2 years ago #

    User error seems a very strong possibility. If it were me, I would use http://www.join.me to share his screen and watch his process step by step. But other troubleshooting questions could be:

    * Can he save a draft?
    * Does he have revisions? (Might have to turn that on under screen options for his post)
    * What browser?
    * What OS?
    * Can he make any changes at all with that user account? (ex - change his user details)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.