WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Website, suddenly removed menus and frontpage. (12 posts)

  1. Betaloot
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello
    Last night when I visited my website, it was working all fine, when I took a look at it today, it was all screwed up, with the menus being gone and the front page broken, I have tried to add the menus back, but it just says (pending).
    These are the things I have tried
    - Updating
    - Deactivating all plugins
    - Forceupdate
    - Switching theme

    My website is BetaLoot.com

    Any help would be very appreciated!

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can we see the site using the Twenty Twelve theme?

  3. Betaloot
    Member
    Posted 1 year ago #

    There you go, I have just changed it.

    [No bumping. If it's that urgent, consider hiring someone.]

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you checked your database recently? Or tried repairing it?

  5. Betaloot
    Member
    Posted 1 year ago #

    esmi

    I am not sure how to do that.

  6. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    OK - let's try something else. I can see active plugins on your site. Try resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin.

  7. Betaloot
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK - let's try something else. I can see active plugins on your site. Try resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin.

    I have already tried that

  8. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I can see active plugins. Try it again please.

  9. Betaloot
    Member
    Posted 1 year ago #

    I can see active plugins. Try it again please.

    Okay, they have all been reset and turned off.

  10. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    The site looks fine and the front and Posts pages are working just fine. Try switching back to your old theme without activating any plugins.

  11. Betaloot
    Member
    Posted 1 year ago #

    The site looks fine and the front and Posts pages are working just fine. Try switching back to your old theme without activating any plugins.

    I have switched back now, without activating anything.

  12. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    The issue is in your theme. I'm sorry but as you are using a commercially supported theme, you need to seek support from the theme's developers. We only support themes downloaded from wordpress.org.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic