WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Website not working (1 post)

  1. lizamay813
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    I had actually started a thread regarding my problem here: http://wordpress.org/support/topic/redirecting-to-deleted-wordpresscom-blog?replies=3#post-2288455
    However, when the suggestions to my initial post did not work, I responded, however did not hear back. Additionally, my website went from incorrectly redirecting the homepage to not being functional at all.

    The first problem is that when http://thinkinaboutdiamonds.com is entered in it tries to redirect to http://thinkinaboutdiamonds.wordpress.com - which I deleted as to not have an non-updated site just lingering out there. The site did work for about 5 or so days after the blog being updated with no problem, so I am not really sure why this started happening.

    Up until this evening, the rest of the site was working fine. If went in through a link to a specific post on thinkinaboutdiamonds.com it brought me there, and I could get to every page except for the one titled "Storefront". Just now, however, I went to do that and I received the following error:

    <?php /** * Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme. * * @package WordPress */ /** * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it. * * @var bool */ define('WP_USE_THEMES', true); /** Loads the WordPress Environment and Template */ require('./wp-blog-header.php'); ?>

    This is going on a week now that my website has not been functioning properly. I would greatly appreciate some help on getting back up as soon as possible.

    Sincerely, Liza

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic