WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Website not displaying pictures or applying styles? Probably simple.. I hope! (10 posts)

  1. _kenny_
    Member
    Posted 1 year ago #

    I built the theme on http://www.dashzip.com/ from scratch. I'm working my hardest on making it fully compatible with WP. I pushed the project aside for a bit, but really want to work on it. After I updated to 3.51 my website stopped showing the pictures, and wouldn't function correctly. Just a couple months ago the website was operating perfectly. I cleaned up sloppy CSS and this still had no effect. I've been trying to fix this for days, and am feeling stumped. Any insight is deeply appreciated.

    PS: If anyone needs links to my CSS or index/sidebar/header/footer.php let me know. They are all showing up in the source code, though.

  2. verkko
    Member
    Posted 1 year ago #

    You have no url to your css style sheet in your source

    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="" />

  3. _kenny_
    Member
    Posted 1 year ago #

    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="<?php bloginfo( '#' ); ?>" />
    Code:
    <title>
    
    <?php	/*	 * Print the <title> tag based on what is being viewed.	 */	global $page, $paged;	wp_title( '|', true, 'right' );	// Add the blog name.	bloginfo( 'name' );	// Add the blog description for the home/front page.	$site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' );	if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) )		echo " | $site_description";	// Add a page number if necessary:	if ( $paged >= 2 || $page >= 2 )		echo ' | ' . sprintf( __( 'Page %s', 'twentyeleven' ), max( $paged, $page ) );	?>
    
    </title>

    That's what the values are for those fields. They are there so I have the option to add a blog section in wordpress. It was code sampled from the twentyeleven template. This is from header.php. This website is installed as a theme on wordpress, by the way.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    No - check the 2011 theme again. It uses:

    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="<?php bloginfo( 'stylesheet_url' ); ?>" />

    in header.php.

  5. _kenny_
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have tried more than once adding "./style.css/" to that field and it didn't change anything :/

  6. verkko
    Member
    Posted 1 year ago #

    That code looks very strange to me!! You are calling a css file called #

    If you load your page and view the source code you will see that the css stylesheet call is missing.

    Try this

    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="<?php bloginfo( 'stylesheet_url' ); ?>" />

  7. _kenny_
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is my first attempt at it, sorry! I know, but I've never tampered with that field before. There is no active blog posts or anything since I didn't add compatibility. Its mostly skin and bones. I added dynamic sidebars and that was about it.

  8. verkko
    Member
    Posted 1 year ago #

    Check all your code. You have x4 opening html doc types specified and a load of other errors too in the page link you posted.

  9. _kenny_
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cleaned it up the best I could for now, but it should load and display everything. It worked when it was in way worse shape, believe me! Well, I'll keep analyzing the code.

  10. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic