WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Webpage Loads Without Formatting? (14 posts)

  1. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello all,

    I recently finished creating my personal portfolio website: http://www.afreedman.com - using the Pagelines theme, free version.

    It was displaying just fine a few days ago but I came back to it and this is what I see on my end: http://i.imgur.com/Q2ZWW.png

    Obviously, the navi bar is gone, the first picture should actually be a much larger looping slideshow, etc.

    I recently downloaded a few plugin updates and I believe an update for Pagelines so I'm not sure if I broke something by doing that.

    I really have no idea what's wrong or if it's just my browser? I tried in both Chrome and Safari and it looks the same.

    I have very little website and wordpress experience so any help would be appreciated. Thanks in advance!

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    If you had modified Pageline theme's files and updated the theme, you changes will have been erased.

    Your issue seems to be with style.css not loading. Make sure the URL to the stylesheet is correct.

  3. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the quick response Andrew,

    I don't believe I've modified the theme files, is there a way I can check?

    I hate to be a total ignoramus with this, but how would I go about making sure the URL to the stylesheet is correct...?

    Thanks for taking the time!

  4. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I don't believe I've modified the theme files, is there a way I can check?

    Check if you have a "Custom CSS" (or similarly named) plugin, or check if you're using a Child Theme. If neither, you would have likely changed the theme's files.

  5. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Nope, no plugins that refer to CSS and I'm pretty sure I'm using the parent them.

    Crap, so that must mean all my changes have been erased? Can I just role back to the previous Pagelines version or do I really have to do my site all over again :(

  6. Simon Prosser
    Theme Review Admin
    Posted 1 year ago #

    http://www.afreedman.com/?pageless=1_1349408428 This is the url to your css, it is a 500 error, so no css.
    Enable WP_DEBUG in wp-config and it may show you the error.

  7. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Simon,

    I got called into work but will try a debug first thing tomorrow. I'll let you know what I find!

  8. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Alright everyone - I did a successful debug. Here is my rather lengthy log :X

    http://i.imgur.com/qrufN.png

    Please don't tell me I have to correct all those errors :(

  9. Simon Prosser
    Theme Review Admin
    Posted 1 year ago #

    What version of PHP is it?

  10. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    PHP Version 5.2.17

    Sorry it took so long, had to look up how to find my PHP version haha

  11. Simon Prosser
    Theme Review Admin
    Posted 1 year ago #

    Have you tried 5.3? It uses about half the memory 5.2 uses.

  12. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well if that'll solve the problem, I have no problem trying 5.3.

    I'll give it a shot and let you know!

    It looks like Bluehost does 5.4 as well, should I do that one?

    Thanks Simon, you've been a big help!

  13. afreedmanwp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Simon!

    I upgraded to 5.4 and everything is working again at http://www.afreedman.com !

    Thanks so much, what a life saver!!

  14. Simon Prosser
    Theme Review Admin
    Posted 1 year ago #

    5.4 uses even less :) glad to help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags