WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Webkit Transitions not working properly (15 posts)

  1. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!
    This is the website I'm building:
    http://fbzphotography.altervista.org/
    the problem is that I would like, on thumbnails, to go from color to grayscale with an ease-in. This is exactly what happens, but for some reason there is that strange "jump" on the left side everytime I add the ease in part of the code, while it's working properly with the webkit filter grayscale only.
    Any help would be very appreciated.

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I think that jump is happening because the image element is displayed inline-block. Does the same jump happen to a block element, like a <div>?

  3. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You should be able to resolve this jump by removing some overflow hidden styles;

    .home .hentry,
    .wrappo {
     overflow: visible;
    }
  4. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    not working, sorry :(

  5. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    now it's working! amazing! thank you!

  6. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Clear your browser's cache.
    :)

  7. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    what about the little jump that i can see on the type of the thumbs as well?

  8. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Sorry, the type, the label on the same thumbnail? I can't see any jump.

  9. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    when it comes up, suddenly after it moves a litte down

  10. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    In which browser & browser version are you experiencing this?

  11. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    chrome 24.0.1312.5

  12. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Sorry, can't experience it.

  13. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    sorry for bothering again: i see that the thumbnail transition is not showing on firefox. You have any idea how is the code wrong?

  14. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  15. jelly88
    Member
    Posted 1 year ago #

    thank you! the ease is still not working in firefox though, even if is exactly the same I used for rollovers on links and it works there!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.