WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Scissors and Watermark
Watermark suddenly stopped working (2 posts)

  1. Yu Hua
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I'm using Scissors and Watermark 3.2.1 on a WP 3.5.1 version single site installation with Suffusion theme.

    The plugin worked fine for me for 2 days, with or w/o the auto-watermarking uploaded full-size image. The watermark image is "http://www.yuhua.org/wp-content/uploads/watermark.png" and plugin path set as "wp-content/uploads/watermark.png".

    Several days ago when editing one new post, it suddenly stop working from the 2nd image. Tried with manual watermarking, reset and retry, remove plugin and re-install but all no luck.

    I checked in image folder, every time manually apply watermark, all image files' modified date are changed to current. But doesn't like before, now there is no timestamped "-rect.jpg" file generated, and no data insert in postmeta table. Besides no php error logged.

    I'm not sure if this is related to "DB Cached Reloaded Fix" and "QuickCache" I installed. But I did deactive and remove the plugins but still no effect.

    Can anyone help me? Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/scissors-watermark/

  2. vitolim
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi i hv similar problem too, my website inlandhousing.com. My case is it suddenly all watermark not disappear, now all my pictures without watermark and now when i upload new photo the water mark cannot appear too.

    please advise.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.