WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Syndicate Press
Warnings Everywhere in Debug mode (7 posts)

  1. umchal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I just installed it and tried to use it but my test site had a line for the debug mode,

    define('WP_DEBUG', true);

    Then I get warnings everywhere. It would be great if they could be fixed.

    http://wordpress.org/extend/plugins/syndicate-press/

  2. SP developer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi umchal,
    Thanks for the note. We'll take a look at this as time allows. Since most folks don't run WP in debug mode, this is not a common issue for SP users.

    Best regards,
    SP Developer

  3. umchal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Did you marked the thread as solved because it's not a common issue? It's a big issue for me and it's not solved at all.

    Sorry, I have to use another plugin then.

  4. SP developer
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi umchal,
    This is on the list of future enhancements. Thank you for pointing out the issue.

    Best regards,
    SP Developer

  5. mleslie598
    Member
    Posted 10 months ago #

    FYI: Here are some of the errors in wp-debug mode:

    Undefined variable: permissionString in /wp-content/plugins/syndicate-press/syndicate-press-plugin.php on line 193

    Undefined variable: permProblem in /wp-content/plugins/syndicate-press/syndicate-press-plugin.php on line 501

    Undefined variable: permProblem in /wp-content/plugins/syndicate-press/syndicate-press-plugin.php on line 504

    Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /wp-content/plugins/syndicate-press/php/TinyFeedParser.php on line 591

  6. SP developer
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi mleslie598,
    Thanks for providing information that is actually useful from an issue perspective. I'll see if these can be cleaned up in the next release.

    Best regards,
    SP Developer

  7. SP developer
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi mleslie598,
    the issues with the undefined vars on lines 193, 501 and 504 have been fixed and delivered as part of v1.0.29.

    Again, thanks for the detailed message.

    Best Regards,
    SP Developer

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags