WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Warning and Fatal error-failed to open stream (10 posts)

  1. kushangel
    Member
    Posted 4 years ago #

    Here is my page that I am suddenly having problems with:
    http://blog.accsocal.com/

    Here is the actual error:

    Warning: main(admin.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c01/h05/mnt/9934/domains/blog.accsocal.com/html/index.php on line 10

    Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'admin.php' (include_path='.:/usr/local/php-4.4.8-1/share/pear') in /nfs/c01/h05/mnt/9934/domains/blog.accsocal.com/html/index.php on line 10

    Everything was working fine and then I suddenly received this error. I reinstalled the main wp-admin files and cannot seem to figure out why it keeps doing this. Any help would be great!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    What's in index.php? There is no /admin.php file in WordPress.

  3. kushangel
    Member
    Posted 4 years ago #

    Here is my index.php
    <?php
    /**
    * Dashboard Administration Panel
    *
    * @package WordPress
    * @subpackage Administration
    */

    /** Load WordPress Bootstrap */
    require_once('admin.php');

    /** Load WordPress dashboard API */
    require_once(ABSPATH . 'wp-admin/includes/dashboard.php');

    wp_dashboard_setup();

    wp_enqueue_script( 'dashboard' );
    wp_enqueue_script( 'plugin-install' );
    wp_enqueue_script( 'media-upload' );
    wp_admin_css( 'dashboard' );
    wp_admin_css( 'plugin-install' );
    add_thickbox();

    $title = __('Dashboard');
    $parent_file = 'index.php';
    require_once('admin-header.php');

    $today = current_time('mysql', 1);
    ?>

    <div class="wrap">
    <?php screen_icon(); ?>
    <h2><?php echo esc_html( $title ); ?></h2>

    <div id="dashboard-widgets-wrap">

    <?php wp_dashboard(); ?>

    <div class="clear"></div>
    </div><!-- dashboard-widgets-wrap -->

    </div><!-- wrap -->

    <?php require(ABSPATH . 'wp-admin/admin-footer.php'); ?>

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    That's the wp-admin/index.php file! Download a fresh copy of your version of WordPress and re-upload the index.php file in the root wordpress folder.

  5. kushangel
    Member
    Posted 4 years ago #

    I did re-upload the entire wp-admin folder over. Is it possible I may have just done the wrong version?

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    It looks like you may have installed the contents of the wp-admin folder in your WordPress root folder. I'd suggest re-installing all files in the root folder plus everything in the wp-admin folder.

  7. kushangel
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am so confused, now it is doing this
    http://blog.accsocal.com/

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    What's the problem?

  9. kushangel
    Member
    Posted 4 years ago #

    This is what my blog used to look like:

    http://farm5.static.flickr.com/4015/4399950288_7a7b041047_o.jpg

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    So install & activate your previous theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic