WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

W3 Total Cache
W3 Total Cache not serving all images from cloudfront (4 posts)

  1. stsw
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello

    I'm trying to improve the delivery time of images on our site, I have succesfully set up W3 Total Cache with a CDN (cloudfront) and some images are being delivered through cloudfront but some are not.

    The link is:

    http://www.something-somewhere.com/newsite

    The front images on the wall are being delivered through cloudfront:

    http://d17upigqmuuulc.cloudfront.net/newsite/wp-content/uploads/featured_image/wall.png
    http://d17upigqmuuulc.cloudfront.net/newsite/wp-content/uploads/featured_image/wall_002.png

    Project detail images which are accessible by clicking on a project seem to still be delivered locally

    http://www.something-somewhere.com/newsite/wp-content/uploads/2013/04/redlight-1.jpg
    http://www.something-somewhere.com/newsite/wp-content/uploads/2013/04/redlight-2.jpg

    I've enable debug to show in view source.

    Any help on why these images are not coming through from cloudfront?

    Thanks in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

  2. CelsiusAnderson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am experiencing exactly the same problem from today. I have been using w3tc with cloudfront over a year but never experiencing anything like this.

  3. xorbal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here. I'm using a Cloudfront distribution pushing mainly images from an S3 bucket and some of my images are being served from Cloudfront but others refuse to download from Cloudfront and are being served from my local server.

  4. devers
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue. Was using a Cloudfront (Origin Push) in conjunction w/ an S3 bucket and everything was working fine. Something (not sure what?) changed and now none of my files are being served from my Cloudfront distribution. I set up a new distribution using origin pull but still no luck, all files/images are coming from the local server. Tried turning the plugin on and off, tried emptying all caches but still nothing. Anyone have any other suggestions?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic