WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

W3 Total Cache Media Library Import Tool stops at 51% (6 posts)

  1. chschulz
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have a few files that are stored outside the media library (but within /upload folder). When trying to import them properly to the media library and CDN using the Total Cache Media Library Import Tool this process fails and always stops at 51%. Is this caused by some corrupt file? Or could that be caused by some limits on the processing time on my server (shared hosting, 90 seconds script time)? Any ideas other than moving these files manually?

  2. Frederick Townes
    Member
    Posted 4 years ago #

    How long did you wait before you considered the process a failure?

  3. chschulz
    Member
    Posted 4 years ago #

    About 10 minutes of continuing retries.

  4. Frederick Townes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, can you submit a bug submission via the support tab of the plugin? From there I will likely have some additional questions once I have the details.

  5. Israel Curtis
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having the same problem, but I'm getting stuck at 5%, after just a few seconds. I've left it running for 30minutes, but nothing happens...

    I actually successfully ran the import tool earlier on this same installation. Having imported a bunch of new pages, I needed to run it again. The first time, I remember it getting stuck for a few minutes at various points, but then it continued until complete. the Tool does recognize the assets that were already imported and skips them. I just can't figure out why it's hanging....

    On a side note - is there a reason why the import tool ignores the wordpress settings for "organize uploads into year and month folders"? I've got this unchecked, so the posts I create just dump the images into the uploads folder, while the MLITool creates the date folders..

  6. Frederick Townes
    Member
    Posted 4 years ago #

    Possible causes:

    • PHP execution timed out (but timeout is big)
    • Plugin returned invalid response

    Do you have Firefox + Firebug to check out the ajax response while the tool is running?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic