WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] w3 Total Cache activation errors (3 posts)

  1. hilts50
    Member
    Posted 2 years ago #

    Trying to install W3 total cache. I am using wordpress in a network multi site format.

    I've chmoded the wp-content directory to 777

    Uploaded the plugin.

    When I go into one of the sites and try to activate it I get an error that says I need to add

    define('WP_CACHE', true); before require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');

    to my wp-config file.

    I've done this and when I go to reactivate the plugin I get the following.

    Parse error: syntax error, unexpected T_REQUIRE_ONCE in /home/vmps/public_html/wp-config.php on line 108

    this is where I placed the code supplied. This basically kills my site until I remove the code from wp-config.

    Any ideas on how I can resolve this?

    thanks,

    Bill

  2. tgeorge
    Member
    Posted 2 years ago #

    I hope you've not pasted before require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php'); because it's not part of the code.

    You only have to paste define('WP_CACHE', true); and you have to pay attention to the ; sign and the quotes have to be straight, not curly.

  3. hilts50
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks tgeorge that was my mistake. I was pasting all of it. Long day and my mind completely missed that.

    I appreciate you point this out.

    Bill

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic