WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery Voting
[resolved] Voting spinnig wheel run always (14 posts)

  1. Samuel
    Member
    Posted 1 year ago #

    When u vote the icon spinnig wheel keep working and only with a refresh of the page with the browser key u can see the vote done. This for sure is an issue realative to the theme i use becouse with the classic twenty eleven theme all work fine and votes is shown istantly.
    Unfortunally i ve to use this theme from theme fuse (photo artist) so should be nice to find any kind of solution.

    this is a test site where the issue can be see

    http://www.samuelchine.netsons.org/portfolio/?album=1&gallery=2

    thx in advance for any support

    http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery-voting/

  2. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    There is a problem with the ajax response. The quotes that wrap certain elements are not plain double qoutes eg ". They have been encoded as &#8220.
    Try using the default theme, and see if that works. Let me know what happens.

  3. Samuel
    Member
    Posted 1 year ago #

    if u mean the default theme of photo artist this have the same problem, instead with twenty eleven or twenty ten all work fine

  4. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If the wordpress themes (twenty eleven and ten) work fine, I would imagine it's a problem with the theme.
    However, I have had other users have the problem with other themes before, and I would like to help. Is the theme free, or can you ask the author to send me a copy so I can debug it for them?

  5. Samuel
    Member
    Posted 1 year ago #

    this is not a free theme, its photo artist from theme fuse. I'm also writing to their support becouse i just find the same problem with nextgen gallery slideshow (a spinning wheel running instead of show the images) i believe it depend from the supersized slideshow used in the theme.I will let you know any news.

  6. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please do let me know how that goes. That will be useful info for the future.

  7. Samuel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Shauno, i had a workaround from themefuse the problem is in wordpress autoformat, adding the gallery shortcode between [raw]...[/raw] resolve the problem.
    So for istance
    [raw]
    [nggallery id=3]
    [/raw]

    I still have the problem in some posts under private content becouse seems there the plugin ignore the raw tag, anyway maybe i will find a solution or even u have another way to do it.

  8. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Interesting. I will need to do some research into what ever wauto formatting is before I can understand this more.
    What I want to know is why it works perfectly with the default theme. What is their theme doing different that creates this issue. I need to be able to reproduce it to debug it.

  9. Samuel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Unfortunally they didn't explain too much. About the problem of the nextgen slideshow they said there is an error that comes from ngg.slideshow.min.js file. The theme use more than 20 js files instead of the 3 js files used on the default. Anyway this i'm using is a test site and i don't have any problem to give u access should be nice to resolve the issue.

  10. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You can send me FTP details to shaunalberts AT gmail DOT com, and I will see if I can have a look at what's happening.
    Can't promise anything though :)

  11. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I got the details, and I'm debugging on a local install. It's definitely wptexturize() that's altering the output (see http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wptexturize for info on the function).

    I'm just trying to work through the best way to stop it messing with plugins. I will let if/when I figure something out.

  12. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey man

    I have committed a fix to the development version of the plugin. Download it from http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery-voting/developers/ and please test it on your site.
    It should now work on the theme, even without the [raw] tags.

    I will release a new point version once it's confirmed it's working fine :)

  13. Samuel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Shauno,

    What's to say ....great work!

    The svn work fine also in where i removed the [raw] tags and in the private contents pages.

    thx again :)

  14. shauno
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Awesome, I'm glad that worked. WordPress' auto formatting really does a number on the JS outputted from the short code.

    I will release the a proper version hopefully later this week. You can use the development version until then, as there is no broken or unfinished code in it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic