WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Visual Uploader and Post Edit Buttons Not Appearing Properly (2 posts)

  1. adam@adamallenphotography.com
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, the image uploader of my post editor does not show me any buttons allowing me to post the images to my blog post. It does "pop up" and allow me to upload images, but does not have any buttons to allow me to put them into the post.

    Also the text editor buttons do not all appear, and what does appear doesn't appear properly. This is a screenshot of what I do get:
    http://www.adamallenphotoblog.com/senior-photos/publicphotos/wp%20sreenshot%2002.jpg

    This is a screenshot of what the tutorials say my post should look like:
    http://www.adamallenphotoblog.com/senior-photos/publicphotos/WP%20Screenshot.jpg

    I have already cleared the cash, activated "Use Google Libraries" Plugin, followed everything on here:
    http://wordpress.org/support/topic/visualhtml-toggle-no-longer-works-in-33?replies=15

    as well as on here:
    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-33-master-list?replies=5

    I still can not see the editor buttons, or the buttons to add images in the image uploader.

    Thank you so much for any help that can be offered.

  2. PSDCovers
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had the same problem. Turns out I had the user agent set to iOS Safari for iPad. Might not be your problem but that was mine.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic