WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Visual posting not working and cannot send images to text editor (7 posts)

  1. themilkfactory
    Member
    Posted 6 years ago #

    I upgrated to the latest version of Worpress a couple of nights ago and began working on a post last night by just uploading a picture and sending it to the visual editor as I always do. It all worked fine and the picture appeared fine, so I save that and got back to it today, but somehow it is only showing me the HTML code on the backend and doesn't let me send pictures to the visual text box.

    I also cannot switch between Visual and Code, although both tabs are present.

    I usually use Firefox but thought I'd try with IE6, but I have the same problem, and the backend actually looks all out of place. I also tried on Firefox on my Mac, but had the same problem again.

    I cannot view older posts in visual mode either. It all looked fine after the upload, and now it is not working and causing me a big problem. Can anyone help?

  2. themilkfactory
    Member
    Posted 6 years ago #

    Anyone can help with this please? I don't know what to do and am getting desperate... Thanks

  3. rikkikika
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have this problem too - I can't post anything with the visual editor. I can even click the "text field" to type anything. Anyone have a soulution for this?

  4. Darran
    Member
    Posted 6 years ago #

    Did you by any chance disabled your JavaScript since that is the only link I can associate your problem with.

  5. Atnaw
    Member
    Posted 6 years ago #

    I am also having this problem. Its not Java as I installed it to test.

  6. manong
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have the same problem for a while now. I really hope someone can help. I have a gallery on my blog now but that's not the same as having the pictures in the post.

    I cannot switch between Visual and Code either.

  7. manong
    Member
    Posted 6 years ago #

    It helped for me to update with wordpress 2.5. Since then all my options are back and I am able to add photos in my post.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic