WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Visual editor page blank (7 posts)

  1. NadiaJ
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am a newbie and first time had issue with WP.
    My visual editor screen blank but HTML coe works normally. Other pages are fine. This page looks fine when published. So, Preblem is likje this:
    Visual editor is blank but all other functions for this page fine.
    As a result, I can't edit this particular page from visual editor. Please help!
    Nadia

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Ten theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

  3. NadiaJ
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you! Please clarify what is Twenty One theme.

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    The Twenty Ten theme is the default WordPress theme.

  5. NadiaJ
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for advice! I checked all plig-ins. Once I had good result with Form 7 when I deactivated it for first time. But when I activated - deactivated it for 2nd or 3rd time, nothing happened. I changed theme – no results also.
    Finally, I opened phpMyAdmin I found the following code. I am code illiterate, so don’t have a clue what it means.

    [Code moderated as per the Forum Rules. Please use the pastebin]

    As I understood, I must change code to a:0:{} All of it?
    Please tell me what I must do. Thank you!

  6. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Please re-read the suggestions I gave above.

  7. scott.cpdt
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi. I am also not seeing anything inside the Visual editor. Completely blank. I have tried the manual plug-in deactivation and already am using the 2010 theme. Any more ideas?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic