WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Visual Editor Missing in 3.8.1 (9 posts)

  1. Green Light
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi, the Visual Editor is Missing in WP 3.8.1. I downloaded WP 3.8 a few days ago, to begin a site build then updated to 3.8.1

    I have deleted and replaced wp-admin and wp-includes folder - no joy. I've checked and unchecked the disable visual editor in Users > Your Profile to correct issue - but same thing no visual editor.

    I have read many of the posts with similar issues. Any ideas?

    I'm about to install WP onto another domain to test. I'll report back on this.

    Thank You

  2. Green Light
    Member
    Posted 6 months ago #

    I've also tested the following but same problem -
    tested other themes
    disabled all plugins
    and emptied cache

  3. yehudah
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi

    By any chance is this your website:
    http://greenlightwebsites.com/

    can i contact you ? i really want to see this issue.

  4. Green Light
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hi, no sorry that's not my URL.
    Please contact me here.

  5. yehudah
    Member
    Posted 6 months ago #

    sorry wanted to see it by myself,
    i don't know what's the problem.

  6. Green Light
    Member
    Posted 6 months ago #

    Bit nervous about giving passwords out.
    what should i do?

  7. opjr
    Member
    Posted 5 months ago #

    Same problem w/ visual editor after upgrade to 3.8.1, but only in Firefox, not in Chrome. Found out it was because the visual editor needs Java/Javascript, and my FF add-on of QuickJava had toggled off J/JS when I did the upgrade. Why? God knows! When I switched J/JS back on, visual editor worked fine. Found that only after trying all of the above steps.
    Maybe this will help someone...

  8. airpreston
    Member
    Posted 5 months ago #

    I was just searching for a solution to this issue, as I was having the same problem. I had just installed Advanced SystemCare to help keep my computer as clean as possible. One of the extensions it added to Chrome was "Surfing Protection". Once I disabled this, the visual editor was back to working just fine. I happened across this solution, as my Google Ads weren't displaying. I then realized that I had an ad blocker extension loaded as well. So, check your browser extensions and ad-ons...therein might lie the culprit. Hope it helps!

  9. kazimamun
    Member
    Posted 5 months ago #

    Disabling adblocker will solve the problem :)

Reply

You must log in to post.

About this Topic