WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Visual Editor in WP 2.1 isn't working (10 posts)

  1. SilveiraNeto
    Member
    Posted 7 years ago #

    I upgraded from WP 2.0.x to 2.1 this night. I followed the instruction in the manual.
    After upgrad, the visual editor isn't working. It's loke like that . Only the pure HTML editor is working.
    I tried to upload again the WP files (could be a file problem) but the result was the same.
    Someone know what is happening? I tried to find a option to turn on the visual editor but I could not find it.
    I can't do news posts in my blog since that.

  2. SilveiraNeto
    Member
    Posted 7 years ago #

    I forgot to say, I'm using Firefox version 2.0.

  3. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 7 years ago #

    Do you have any ad-blockers or software which would disable or block the javascript?

  4. jcraddock
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have a similar but different problem.

    No tab at the top:
    http://www.craddockfamily.com/images/editbox.jpg

  5. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    @jcraddock - log in, go to Users -> Your Profile.
    Check that top box.

  6. hakre
    Member
    Posted 7 years ago #

    close all tabs and clear the cache. the visual editor works like a charm with ff 2.0. these problems mostly turn out to be caching issues, which means that your browser does not download all the new files you just upgraded (mainly the .js files).

  7. SilveiraNeto
    Member
    Posted 7 years ago #

    I should do this before: I tried on Konqueror.
    Yeah, the editor is working now. We got an [Ressoved] here.
    I didn't cleared the cache yet. I don't want to lose my things.
    Thanks all.

  8. SilveiraNeto
    Member
    Posted 7 years ago #

    Just a sugestion.
    I don't know if this already is there, but a instruction of this case in the upgrade manual was good.
    Like:
    "Reset your web browser cache."
    Again, thanks.

  9. SilveiraNeto
    Member
    Posted 7 years ago #

    Not so fast.
    I realized now. In the Konqueror, just the simple html editor is working in Firefox, after I clear cache, history and cookies, is all the samething. Just like the picture.
    I used to write in my blog using this version of FF, 2.0.
    Strange.
    What is happening?

  10. SilveiraNeto
    Member
    Posted 7 years ago #

    I know what is. Its a plugin that is messing up the editor.
    The Adsense Deluxe extension.
    I will report the author right now.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.