WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Visit site insists on opening in a new window (6 posts)

  1. Bloggsbe
    Member
    Posted 6 years ago #

    Is it just me? The "Visit site" link in the Admin area insists on opening in a new window. I have no idea when that happened, but I'm using a fresh SVN copy, so I'm sure it's not something I've done... Or is it an option I have missed?

    Is anyone else having the same issue?

    I'm using Beta1 rev 7319.

    Regards,
    RG

  2. mttcrlsn
    Member
    Posted 6 years ago #

    Just tried it on my test site and it did not open in a new windo or tab. Setting maybe?

  3. Bloggsbe
    Member
    Posted 6 years ago #

    No, it's in the /wp-admin/admin-header.php on line 64, there is a target="_blank".

    It's no problem removing it, but it has never been that way before, and I was not sure if it was a feature or a bug :-)

    --
    RG

  4. Bloggsbe
    Member
    Posted 6 years ago #

    This is now fixed => http://trac.wordpress.org/ticket/6163

    --
    RG

  5. phocks
    Member
    Posted 6 years ago #

    I like the old way better too. I took out the target="_blank" and it was back to normal. I hope they keep it this way.

  6. Bloggsbe
    Member
    Posted 6 years ago #

    Nope, they did not. In revision 7392 it was back. Both in wp-admin/admin-header.php and in wp-admin/themes.php.

    There is patches in the trac link two posts above.

    --
    RG

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic