WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Viper's Video Quicktags - 6.03 Shows Preview Image (10 posts)

  1. Ryan Paul
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi...

    I upgraded to the latest version of Viper's Video Quicktags, and now all I get is a preview image of the YouTube video.

    I've deactivated ALL my plugins and tried it... still no joy.

    Could anyone help please?

  2. Ryan Paul
    Member
    Posted 5 years ago #

    This problem does NOT happen on the settings preview page.

    Please help.

  3. ingejanse
    Member
    Posted 5 years ago #

    Same problem here. Vimeo gives a similar problem: there, every embedded video says 'sorry, video no longer available' after clicking on play. Clicking further to Vimeo reveils that the video actually is available.

  4. Ryan Paul
    Member
    Posted 5 years ago #

    ingejanse...

    I found out the problem. The footer hook isn't in your template. I added:

    <?php wp_footer(); ?> immediately before </body>

    Everything works fine now!

  5. ingejanse
    Member
    Posted 5 years ago #

    @ othellobloke: thanks! I've accidently also figured that out myself last night. Works like a charm again; now only the problem with Vimeo remains.

  6. ingejanse: got a link to your site so I can test?

    And 6.1.0 won't use the footer hook. Instead it'll output the Javascript for each post at the end of that post (rather than waiting to output it all in the footer).

  7. chinedu85
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm having this same issue... It displays the video as a linked image but doesn't allow playback. I See the comment for <?php wp_footer(); ?>... but where would I place this?

    Here is a link to where you can see this issue: http://www.cbfitnesstrainer.com/blog/09-11-2008/jump-roping.html

  8. Rage00001
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thank YOU Guys...

    This saved my day :)

    I placed <?php wp_footer(); ?> in footer.php right before </body>

    Problem solved....

  9. whiteout
    Member
    Posted 5 years ago #

    For people fighting this problem, <?php wp_head(); ?> is what you need now. <?php wp_footer(); ?> no longer makes any difference.

  10. starscr34m84
    Member
    Posted 5 years ago #

    hi there

    im using latest versions of advanced excerpt and viper. Using WP 2.7.1

    im getting a preview pic when i insert a Youtube video in a post, plus it display this code:

    swfobject.embedSWF(”http://www.youtube.com/v/NIIcZVLXNwc&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0″, “vvq-979-youtube-1″, “400″, “280″, “9″, vvqexpressinstall, vvqflashvars, vvqparams, vvqattributes);

    can some1 pls help me

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic