WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ViewLevel 1.1 Release (33 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    Thanks for the update and keep up the good work. Will test the plugin later today and let you know if there's any issue.
    BTW, I really like the simplistic look of your site.

  2. davedorm
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have a problem wih the upgrade to version 1.1
    When displaying the post title (the_title) and the padlock icon, on a post titled "I Surrender," I get something that looks like this:
    I Surrender!"> (padlock image here) I Surrender!
    I have checked the plugin code and cannot find where this is occurring.
    Any help will be appreciated.

  3. wyzewoman
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks, Anon!
    DaveDorm pointed out another issue - database errors popping up in the admin interface. Should be resolved now in v.1.1.1, which you can find at the same link.

  4. paulspen
    Member
    Posted 9 years ago #

    Installed per instructions and get the following:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sitename/sitedir/blog/wp-content/plugins/viewlevel.php:345) in /home/sitename/sitedir/blog/wp-login.php on line 257
    followed by three or four more of the same message with different line numbers. Any ideas? Thanks

  5. wyzewoman
    Member
    Posted 9 years ago #

    Paulspen,
    Do the first few lines of your plugin.php look like this?
    ?php
    /*
    Plugin Name: View Levels v.1.1.1
    Plugin URI: http://www.furbona.org/viewlevels.php#
    Description: When posts have a custom field called "viewlevel" set, only lets users with that user level or above see the post.
    Author: Kendra Burbank
    Author URI: http://www.furbona.org
    */

    If not, you may have somehow gotten the php file which I'm using to send out the actual plugin php. The first few lines of that file look like this:
    <?php
    $file = '../viewlevel.php'; $code = file_get_contents($file);
    if ($code) {
    header("Content-Type: application/octet-stream");
    // inline is for "attachment" if browser is not IE

    If that's what's going on, then try using this link instead (again, renaming it viewlevel.php and putting it in your plugin folder... you'll have to deactivate and reactivate);
    viewlevel.phps
    Hope this works for you!

  6. paulspen
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks, Kendra.
    Nope, I'm using the right one, but let me mess around a little more and get back to you.
    Thanks for the response!

  7. paulspen
    Member
    Posted 9 years ago #

    OK. I reinstalled and it seems to have fixed itself. Now the only issue is that when I view the blog as me (viewlevel 10) and see view-level protected posts, the protected post title reads:
    Title"> X Title
    where X is the missing padlock image.
    When I view it as viewlevel 0, the post doesn't appear at all, which I guess means it's working.
    Thanks again!

  8. bAs
    Member
    Posted 9 years ago #

    sweet

  9. bAs
    Member
    Posted 9 years ago #

    cant get it to work- i edited and uploaded- when i edit the wp-blog-header.php the site goes byebye, had to disable this plugin.
    using wp1.2

  10. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    Fatal error: Call to undefined function: add_filter() in /home/tekwh0re/public_html/wp/index.php on line 30
    help?
    Can someone fix this page too?

  11. wyzewoman
    Member
    Posted 9 years ago #

    Tek, can you give some more details? Had you just installed the plugin? Were there any other error messages? What do you have on line 30 of your index.php file?
    Thanks!

  12. Tek
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yeah... what I did before was I screwed up my index.php page.
    I think I fixed that but I am still having problems. If you got to tekwh0re.net/wp you will see where I made a private post which isn't private and its showing up on the rss feed. =(

  13. wyzewoman
    Member
    Posted 9 years ago #

    I found the source of the problem where post titles would show up twice (it took me a while to find the problem, because apparently my version of index.php was pre-wordpress1.2 . I forgot that I had just copied it over like that. So the bug wasn't showing up for me.)
    New version 1.1.2 fixes the problem.
    viewlevel.html
    This should help Paulspen and Tek and anybody else who's written me about this. :)

  14. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    =)

  15. paulspen
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hey Kendra: I've been getting this message again after I installed 1.1.2
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sitename/sitedir/blog/wp-content/plugins/viewlevel.php:345) in /home/sitename/sitedir/blog/wp-login.php on line 257
    Tried all sorts of things: logging out, deleting cookies, etc, but once this error comes up, then other parts of the blog stop working soon after. Once it wouldn't even let me log in again! The only thing I can think of is does it matter if the blog is stored in its own directory and not on the top level of the site? I only ask this because I noticed I needed to add the directory to the line in viewlevel that calls padlock.gif in order for the lock to show up. Could my directory structure be causing the above problem?
    Please help a fellow Ithacan.
    Thanks!

  16. paulspen
    Member
    Posted 9 years ago #

    DUH! OK I figured it out. There were many blank line returns at the end of viewlevel.php and wp-blog-header.php Not sure how they got there, but when I deleted them all, everything worked OK. Hope this helps someone else!

  17. lane
    Member
    Posted 9 years ago #

    wyzewoman, using viewlevel.php version 1.1.2 (WP1.2), the $show_private_message feature does not work. It will display the message, but even when logged in, it will not show the post. I can see the meta information for the post, even the "Edit this" when logged in as admin, but the copy remains hidden.
    No huge ordeal for me, but since using MtDewVirus's RecentPosts plugin, the protected posts titles show. It just returns a "Sorry, no posts matched your criteria." if you are not logged in.

  18. ringmaster
    Member
    Posted 9 years ago #

    Is the site that was hosting this dead? Can someone post a mirror?

  19. jeremie
    Member
    Posted 9 years ago #

    http://www.furbona.org/ is down, can anyone post a mirror somewhere ? Pleeeeaaase ? :)

  20. wyzewoman
    Member
    Posted 9 years ago #

    furbona.org is back up again - sorry everybody! I was out of town for a few weeks and the server went down (actually, the ethernet cable just needed jiggling. Simple enough, but not something I could do remotely..)

  21. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    Using your ViewLevel plugin since you first posted it and love it (as it solves the only big feature request I ever had sincd b2).
    Installed version 1.1.2 yesterday and everything works fine - except I do have a feature request: How can one limit the padlock to show only from a specific level upwards, i.e. below level 5 the padlock will not show next to a message but higher leveled messages will show the padlock?
    I use the plugin on 2 distinctly different sites:
    a) 90% of postings are level 0 and only some are hidden - padlock feature works great.
    b) 5% of postings are level 0, 80% are level 1, 10% are level 3 and 5% are level 7.
    Having a padlock next to 95% of the messages makes the site look ugly. I only want the 5% messages at level 7 to be padlocked.
    How can I do that?

  22. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    is there a way to adjust the code to have only messages of e.g. level 7 and up show a padlock? thanks for any hint.

  23. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    i love this plugin, very nice, however i also have the same problem with my padlock not showing up. i tried to modify the code a little, but cannot get the syntax right. why is it not showing up? i have the image in the right place for sure, permissions are ok and all. any idea?
    regards,
    overrider

  24. nolageek
    Member
    Posted 9 years ago #

    None of these links to the plugin download work! Anyne have this? I *really* need this pluggin. :)
    If somone culd e-mail it to me at nolageek at gmail (dot com) I'd be much appreciative!
    Vincent

  25. tinarenee
    Member
    Posted 9 years ago #

    Kendra (and anyone else that can help...)
    I just noticed that even though my private posts are hidden in an RSS feed, if one were to open the rss.php file itself in a browser, the private posts are visible. Is this avoidable, or should I just give up on being able to view my private posts on my site? Thanks in advance for any help! ;)

  26. wyzewoman
    Member
    Posted 9 years ago #

    Tinarenee,
    You see private posts in your browser because you have a cookie with your browser that tells WordPress you're logged in. If you log out of wordpress, then view the rss.php file, you won't be able to see the private posts.
    Also - vincent - yes, my server is down. I should be able to get it up in the next few days - the difficulty is that I have lost my keys and thus can't get into the office where I have the computer. :-P
    Kendra

  27. tinarenee
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks Kendra, for your response.
    I tested a few other scenarios on my laptop, and a couple of other user's PCs and found the issue narrowed down to the browser. In IE, whether signed into WordPress or not on any PC - I can't see the private posts when viewing the rss.php directly in the browser. However, I'm a Firefox user - and the private posts are visible no matter what PC I use, signed into WordPress, or not. Can anyone else test this also?

  28. nolageek
    Member
    Posted 9 years ago #

    I got this plugin from Tina, but I've noticed that if I login as a non-user the post is visable, but says "You cannot view this unless you're logged in" or something. I have the DisplayMessage toggled OFF in the config file. I'm using 1.3b4.
    Any idea why?

  29. nolageek
    Member
    Posted 9 years ago #

    Need help looking for your keys? :)
    Anyone get this working (or similar functionality) under 1.3?
    Is there anyway, within the loop, to detect if the user is logged in? That would be just fine, as if the user is not logged in I could insert html comment tags around the post to hide it. Not the prettiest solution, but it'd work for now.

  30. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    When is the server going to be back up, Kendra? I'm very interested in giving the plugin a try.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.