WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Viewing themes (6 posts)

  1. saileway
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all,
    I am not able to see theme I am working on! Not able to publish or do anything. This happened few days ago but then was fixed through my web hosting support who said it was not installed properly and reinstalled it. It worked fine for for 2 days then this morning again the same issue. I contacted my support again and said I better contact word press since it seems to be a problem related to their service.
    Help!

  2. WPProHelp
    Member
    Posted 1 year ago #

    You mean you are not able to see the enabled theme in your WordPress from the Appearance node in the WordPress dashboard?

    It is very easy to notice if the theme is properly installed or not by:

    1. Confirming the theme directory is under /wp-content/themes directory
    2. You can see the actual theme in action when you visit the website.

  3. saileway
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for the reply

    I am able to see the theme from the appearance nod. I am not able to see it when I clock customise and it is not being published even when I click activate and publish...
    It seems to me that it is installed properly...

  4. saileway
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have uninstalled then reinstalled WordPress yet the problem persists! I am not sure what to do and I need help.

    I am clicking in the live preview button but all I get is the side bar and a blank screen.

    I have tried /wp-content/ themes directory but all I get is a blank white screen as well!!!

    I must be doing something wrong but what is it?

    ...

  5. WPProHelp
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did you contact the theme developer to confirm that the theme is indeed compatible with the theme editor in WordPress?

  6. saileway
    Member
    Posted 1 year ago #

    No I didn't, but these are the themes that were already there, I not able to live preview any of themes. Which was not the case before. I contacted my web hosting support and they are not able to duplicate the issue as all seems fine from their side.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.