WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

OGraphr
[resolved] video thumbnail via posts not showing in Facebook (4 posts)

  1. RobMichaelson
    Member
    Posted 1 year ago #

    when I post this URL http://charrette.callison.com/?p=686 in FB all I get is the logo thumbnail as a choice not the video thumbnail - am I doing something wrong ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/meta-ographr/

  2. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    as mentioned in the faq, facebook caches previously shared/liked pages for a week or two. you can always make sure that everything is in order by taking a look at your page's source-code, or you can force a cache expiration by posting the link on the facebook debugger. i've already done the latter, so you should be able to see the image the next time you're posting the link on facebook!

  3. RobMichaelson
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried that - nothing is working

  4. idleberg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    hm, can you make sure the mistake is not on your end (browser cache, facebook cache etc.) because that specific page is fully working

    http://db.tt/FJ5C5AGs
    http://db.tt/9kA4CcHl

    you could also try appending several /s or #s at the end of the url - or try some url shortener, but the facebook debugger alone should do it. i'll be glad to help once i know where to start!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic