WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Fedmich's Facebook Open Graph Meta
[resolved] Video OG tag not appearing anymore (3 posts)

  1. mylosol
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am confused, I installed the plugin and it worked perfectly. I was previously using another app to auto embed my YouTube videos (Smart Youtube PRO) and everything came through perfectly, thumbnails, og:video ... everything.

    I disabled that app and am using a short-code to generate my iFrame embed code along with some video stats. My embed still works and the actual iFrame code looks the same as when the app did it but now your app has stopped including thumbnails or video links. What am I doing wrong in my embed? is there data that I'm not including that your app is looking for? The site isn't live but I have it running on a secondary site for debugging (http://robertsheriff.com/dojcwp/?page_id=18) - not sure what I'm doing wrong or what I need to add to my shortcode to make this app work

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook-and-digg-thumbnail-generator/

  2. mylosol
    Member
    Posted 1 year ago #

    I realized that the plugin looks for the youtube link in the post and not can not see it in the finished code, therefore I had to modify my shortcode to include a full link and it works again... thank for you awesome plugin

  3. fedmich
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hey buddy,

    Thank you for using the plugin.
    I'm glad you have solved the issue, and kudos for solving it yourself :)

    ---
    If you haven't done yet, I urge you to give the plugin a 5 star rating/review.
    http://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/facebook-and-digg-thumbnail-generator

    Thank you so much in advance, stay on the look out for new upcoming features :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic