WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Google XML Sitemap for Videos
video not being recognized (5 posts)

  1. chbrucec4aba
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using iFrame code as follows on home page
    <iframe width="640" height="360"
    src="http://www.youtube.com/embed/hQFcyYNRjF4?HD=1;rel=0;showinfo=0;controls=0; frameborder="0"></iframe>
    I have 3 videos on a sidebar with this code
    <center><iframe width="250" height="125"
    src="http://www.youtube.com/embed/PUm7Zbws4CQ?HD=1;rel=0;showinfo=0;controls=0; frameborder="0"></iframe></center>
    any help?

    http://wordpress.org/extend/plugins/xml-sitemaps-for-videos/

  2. bizz888
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm still getting this message on sites that have video embedded. Why is this still happening?!

    "Oops!

    Looks like none of your blog posts contain YouTube videos. Please publish a test post containing a YouTube video and regnerate the video sitemap.
    If the issue remains unresolved, please post the error message in this WordPress forum."

    I've tried embedding with different code setups taken directly from youtube. It's not me, it's you!

  3. bigal3000
    Member
    Posted 1 year ago #

    This has been happening to me for some time and I finally seemed to have solved it!

    If your embed code uses the youtu.be domain, the plugin will not pick it up.

    If you configure your embed code to use "enhanced privacy: it will use the
    youtube-nocookies.com domain...and the plugin won't see it. Simply delete the
    "-nocookies" part of the domain and update your post/page.

    Hope this helps!

  4. kjm6kk
    Member
    Posted 8 months ago #

    I am having the same issue with the same "Oops!" message that comes up. I have a youtube video here:

    http://elatiweddingphotography.com/2013/10/18/beaver-creek-wedding-video/ and I cannot get it to generate a sitemap.

    I read on other threads with similar issues that it doesn't work when the embed code uses youtu.be. However, my embed code does not include youtu.be
    Here's what I have:
    <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/EHbywbi1hcc?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

    Any other suggestions?

  5. jzk721
    Member
    Posted 8 months ago #

    Hey guys.... I figured it out.

    Just untick all of the boxes and tick "use old embed code" on youtube.... copy and paste that and it should work fine.

    :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic